Setari Cookie-uri

Top 5 pozitii sexuale cu femeia deasupra

Pozitii de sex pentru orgasm garantat

3. Atunci cand faci sex cu picioarele apropiate, cel mai probabil vei ajunge mai rapid la orgasm datorita presiunii suplimentare asupra clitorisului. De aceea, iti poti ruga partenerul sa stea intins in pat dar cu picioarele desfacute si sprijinite de podea.

Tu te vei aseza deasupra lui, cu spatele la el si cu picioarele apropiate. Iti vei sprijini astfel talpile pe podea si iti poti pune mainile pe genunchii lui. In acelasi timp, el va avea acces la zonele tale erogene. Insa in toiul pasiunii, trebuie sa aveti grija ca el sa nu se ridice brusc pentru ca va veti putea dezechilibra. Mai mult de atat, penisul poate iesi brusc din vagin si va puteti lovi.

4. Aceasta penultima pozitie de sex nu presupune foarte mult efort din partea voastra. Iubitul tau sta foarte comod pe spate iar tu te asezi deasupra lui dar cu fata spre genunchii lui pe care ii va tine ridicati. Tu esti sprijinita pe fluierele picioarelor si le poti cuprinde pe ale lui cu bratele astfel incat nu doar ca te vei sprijini mai bine dar vei pune un plus de presiune asupra regiunii tale inferioare.

Citește și:

Spre deosebire de celelalte pozitii, acum nu ai nevoie sa te misti in sus si in jos ci doar din fata in spate, ca si cum te-ai legana. In aceasta maniera, iti vei stimula punctul G si vei amana putin momentul orgasmului sau.

5. In cele din urma, pozitia pe care ti-o propunem la final iti va stimula atat clitorisul cat si punctul G. Partenerul tau sta complet intins iar tu te asezi deasupra lui. Corpurile voastre vor fi paralele si tu iti vei tine picioarele apropiate.

Trebuie sa te misti de sus in jos, de-a lungul trupului sau iar el te poate sustine cu mainile pe fund si iti va usura astfel miscarile. In plus, sanii tai se vor freca de pieptul lui iar acest lucru va spori cu siguranta senzatiile placute.

foto prima pagina shutterstock cuplu in pat

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.