Setari Cookie-uri

Top 5 filme de vazut cand treci printr-o despartire

5 productii de la Hollywood pentru o inima franta

Despartirile sunt de departe unele dintre cele mai neplacute situatii prin care trece toata lumea la un moment dat. Indiferent din vina cui s-au produs, si de regula nu este vinovat doar unul dintre parteneri, acestea lasa un gust amar.
Noi avem reteta perfecta pentru inimile frante. Tine aproape o cutie de inghetata si un castron de floricele apoi apasa PLAY si pregateste-te sa vezi viata dintr-o alta perspectiva.

1. The first wives club – Clubul nevestelor parasite, 1996

Goldie Hawn, Bette Midler si Diane Keaton sunt trei femei care au fost parasite de sotii lor pentru dudui mai tinere, mai frumoase, mai zvarluge si cu rol pur decorativ.

In loc sa isi planga de mila reciproc si sa mareasca randul gospodinelor deprimate, supraponderale si dependente de telenovele, cele 3 decid sa se razbune pe sotii infideli, cu atat mai mult cu cat ele i-au sprijinit si i-au ajutat pe acestia sa strange averi considerabile.

Citește și:

Asa ca nevestele parasite infiinteaza The First Wives Club si isi lovesc barbatii fix acolo unde ii doare mai tare: la buget. Dincolo de faptul ca peripetiile eroinelor starnesc hohote de ras, filmul serveste o lectie importanta nu doar despre puterea prieteniei in situatii dureroase dar si despre cat este de importanta independenta si increderea in sine.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.