Setari Cookie-uri

10 adevaruri neplacute despre viata de cuplu

Lucrurile pe care nimeni nu le recunoaste despre viata in doi

O relatie stabila poate fi cel mai frumos lucru din viata unei persoane. Chiar daca nu este ideala, si de altfel, perfectiunea nu este omeneasca, o legatura sufleteasca trainica este ceea ce ne dorim toti. Chiar si asa, relatiile stabile nu corespund imaginii romantice, tandre si dulci.

In spatele lor se ascund uneori adevaruri pe care nu vrem sa le spunem sau sa le recunoastem. Desigur ca exista si exceptii insa am intocmit o lista cu 10 lucruri neplacute care se pot intampla intr-o relatie stabila.


1. Notiunea de timp liber zboara pe fereastra.

Atunci cand ai pe cineva in viata, ai din ce in ce mai putin timp pentru tine si pentru pasiunile tale. Sau prietenii tai. Sau familie. Chiar daca toti specialistii bubuie in stanga si in dreapta idei de echilibru si armonie, este foarte greu sa impaci si capra si varza daca nu esti gata sa faci niste compromisuri majore.

Citește și:

cuplu paris

foto shutterstock cuplu in paris

2. Rutina intervine aproape inevitabil

In ciuda fluturasilor din stomac, a tandreturilor si a saruturilor furate, in orice cuplu stabil intervine la un moment dat rutina, nu doar in programul zilnic ci si in pat.

3. Sexul devine un „must”

Si nu in sensul fashionist. Libidoul poate scadea simtitor iar fluctuatiile acestuia sunt determinate de numerosi factori, nu de faptul ca nu te mai simti atrasa de partenerul tau. Pe fondul stresuluil, al oboselii sau hormonal, uneori chiar nu iti arde de sex. In acest caz, cele mai multe dintre femei fie recurg la scuze, fie fac sex dintr-un sentiment al datoriei fata de partener. In orice caz, niciuna dintre solutii nu este sanatoasa.

4. O relatie stabila te poate tine pe loc.

Chiar daca sunt foarte rautacios, sunt cazuri in care pur si simplu, nu mai ai timp sa faci tot ce faceai atunci cand nu aveai un partener. Trebuie sa pui in balanta ce anume te multumeste mai mult si sa actionezi in consecinta. La urma urmei, o fericire de una singura valoreaza mult mai mult decat o singuratate in doi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.