Setari Cookie-uri

10 adevaruri neplacute despre viata de cuplu

Lucrurile pe care nimeni nu le recunoaste despre viata in doi

5. Obisnuinta ia locul dragostei

Si nu doar obisnuinta, ci si presiunea sociala. Atunci cand doi parteneri sunt impreuna de cativa ani, cel mai probabil au deja acelasi cerc de prieteni iar rudele au anumite asteptari de la ei. Mai mult de atat, teama de singuratate sau ca nu ar putea sa mai iubeasca niciodata tin impreuna cupluri in care nu mai exista sentimente reale.

6. In orice relatie, exista un conducator

Doi oameni nu pot iubi la fel si in cele mai multe dintre relatii, exista unul care iubeste mai putin. De regula, acesta este locomotiva.

7. Diferenta dintre tandrete si agasare

La inceputul filmului „The Notebook”, Noah incearca sa ii atraga atentia lui Allie prin tot felul de metode. Una dintre ele este sa urce pe schela unei roti din parcul de distractii in care se dadea fata pana ajunge la ea.

Cealalta scena de care imi amintesc este cea in care el se tine dupa ea pe strada incercand sa o convinga sa iasa cu el. Desi filmul este ridicat in slavi pentru astfel de gesturi romantice, mie mi-a semanat destul de mult a hartuire.

Citește și:

Prin urmare, atunci cand intervine rutina intr-un cuplu, gesturile care la inceputul relatiei par dulci, tandre si romantice, pe parcurs pot deveni agasante.

8. Finalul e inevitabil

Unii oameni se tem de despartire. Pe altii ii sperie gandul ca isi vor petrece tot restul vietii alaturi de o singura persoana. Indiferent de scenariu, finalizarea unei relatii poate fi un lucru infricosator.

9. Nevoia de atentie poate fi coplesitoare

Unii oameni au nevoie in permanenta de confirmarea sentimentelor partenerului, chiar daca sunt deja de cativa ani impreuna si vor incerca sa faca acest lucru prin numeroase metode, unele de-a dreptul imorale, cum ar fi santajul emotional sau minciuna.

10. Exista certuri fara solutii

Pur si simplu, parerile a doi parteneri nu pot coincide tot timpul iar atunci cand acest lucru se intampla, cel putin unul trebuie sa fie dispus la un compromis. Dar apar cu siguranta situatii in care nu exista o solutie care sa ii multumeasca pe amandoi.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu spate in spate

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.