Setari Cookie-uri

Top 5 carti erotice scrise de Sandra Brown

Toata lumea a auzit de ea dar nimeni n-a citit-o! Vezi care sunt cele mai bune carti erotice ale autoarei

Inainte de E.L James a existat Sandra Brown, o prolifica autoare de romane cvasierotice si 100% siropoase. O buna perioada de timp, numele ei a fost inconjurat de mister si se zvonea, cel putin pe plaiurile mioritice, ca nici macar nu exista. Alte speculatii despre identitatea sa spuneau ca ar fi chiar romanca, dar pana la urma si despre Mariah Carey se zvonea aceeasi poveste pe la inceputurile carierei sale.

In orice caz, scriitoarea a fost model si actrita, pana cand si-a gasit adevarata vocatie. Ea s-a nascut in 1984, in Texas si a primit numele Sandra Lynn Brown insa a scris sub pseudonime ca Rachel Ryan, Laura Jordan si Erin St. Claire.

Primul ei roman a fost publicat in 1981, sub numele Rachel Ryan si cea mai recenta carte a sa a fost pusa in vanzare in 2013. In toata cariera ei, Sandra a scris mai bine de 70 de volume iar 63 dintre acestea se afla pe lista cu cele mai mari vanzari intocmita de New York Times.

Citește și:

Ne-a fost destul de greu sa alegem dintre cele 70 de titluri iar la asta a contribuit si faptul ca, in cel mai bun caz, ne-am obosit sa ii rasfoim cartile doar la pasajele picante. Am reusit, totusi, sa intocmim un top cu cele mai faimoase carti ale scriitoarei pe banda rulanta.

1. Matase frantuzeasca (French silk, 1992)

Ca multe dintre cartile sale, French Silk se regaseste pe lista cu cele mai vandute carti ale New York Times si este, probabil, opera de capatai a Sandrei Brown.

Aceasta este povestea lui Claire Laurent, proprietare companiei de lenjerie intima numita Matase frantuzeasca. Atunci cand un predicator evanghelist celebru este gasit mort, ea devine principalul suspect. Intre Claire si Jackson Bird exista o dusmanie mai veche pentru ca preotul a incercat sa ii inchida afacerea, pe motiv ca era obscena.

La doi ani dupa aparitia cartii, a aparut si filmul pentru televiziune, regizat de Noel Nosseck. In ciuda succesului de care s-a bucurat romanul, pelicula nu a fost la fel de bine primita iar criticii au dat de pamant nu doar cu actorii ci si cu regizorul.

Citește și:

2. Texas! Lucky (1991)

Texas! Este saga formata din 3 carti despre o familie din statul american. Lucky, Chase si Sage sunt 3 personalitati diferite dar in ciuda acestui lucru, ei sunt foarte apropiati.

In fiecare dintre volume, unul dintre ei este personajul principal. Lucky, fratele cel mare, este un barbat chipes cu suflet de rebel. Porecla i se trage de la norocul pe care il are in dragoste, a se intelege, trecereape care o are la dame. Intr-o seara, el cunoaste o femeie misterioasa si petrec impreuna momente de neuitat.

In acelasi timp, un incendiu izbucneste la firma lor petroliera iar Lucky devine principalul suspect. Singura care il poate salva este femeia misterioasa. Ca sa il scoata basma curata, ea este nevoita sa scoata la iveala un secret intunecat si risca, in acest fel, sa il piarda pe Lucky.

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.