Setari Cookie-uri

Top 5 carti erotice scrise de Sandra Brown

Toata lumea a auzit de ea dar nimeni n-a citit-o! Vezi care sunt cele mai bune carti erotice ale autoarei

3. Texas! Chase (1991)

Marcie Johns l-a iubit pe fratele mijlociu al familiei Tyler inca de la gradinita. Chase s-a indragostit insa de o alta femeie pe care a luat-o de sotie iar Marcie si-a concentrat atentia asupra carierei sale ca agent imobiliar. Toata lumea parea fericita cu alegerile facute pana cand tragedia loveste intr-un mod neasteptat. Cuprinsa de vina si purtand inca o iubire sincera pentru Chase, Marcie jura ca il va ajuta pe acesta sa isi refaca viata.

Cei doi ajung sa se casatoreasca pentru un aranjament financiar, in ciuda faptului ca barbatul nu era indragostit de ea. Cu timpul,insa, sentimentele lui se vor transforma complet iar eforturile lui Marcie vor fi, in cele din urma, rasplatie.

4. Texas! Sage (1992)

Sage este sora cea mica a lui Lucky si Chase, rasfatata familiei. Ea este logodita cu un viitor dermatolog insa caracterele lor nu au nimic in comun. Astfel, in toiul sarbatorilor de iarna, baiatul de bani gata o paraseste pe Sage din cauza personalitatii ei puternice. Tocmai in acest moment, in viata ei intra Harlan Boyd, angajat de familia sa ca sa o aduca acasa.

Citește și:

Acesta o intriga si o incita pe Sage, fiind cu mult mai aproape de ceea ce isi doreste ea de la un barbat iar imaginea este diametral opusa cu cea a fostului sau logodnic.

Relatia dintre ea si Harlan este foarte tensionata si, in aparenta, cei doi se urasc. De fapt, intre ei mocneste un foc mult mai puternic insa ar putea parjoli totul in jurul sau, incepand cu afacerea familiei.

5. Focuri ascunse (Hidden Fires, 1982)

Acesta este unul dintre romanele publicate de Sandra Brown sub pseudonimul Laura Jordan.
Lauren Holbrook, fiica unui preot, pleaca din Carolina de Sud din cauza unui atac. Ea vine in Texas, unde spera ca pritenul de familie Ben Locket o va ajuta sa isi inceapa o viata noua.

Din nefericire, cel pe care ea il considera un al doilea tata moare inainte ca Lauren sa ajunga in casa acestuia. Vaduva lui, Olivia, crede ca fata nevinovata a fost amanta sotului sau. Desi isi da seama in scurta vreme ca nu este asa, femeia pune la cale un plan prin care il va casatori pe fiul ei, Jared, cu Lauren.

Citește și:

Vietile tuturor se vor schimba radical iar cei doi se vor indragosti unul de celalalt, fara sa isi dea seama.

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.