Setari Cookie-uri

Cum iti dai seama daca el este barbatul perfect de la prima intalnire

Este mai simplu decat ai fi crezut vreodata! Urmeaza cativa pasi simpli si da-ti seama daca ar trebui sa ii acorzi tipului o sansa, sau mai bine iti vezi de drumul tau.

Nu stiu despre tine, dar eu mi-am furat-o de cateva ori si chiar urat de tot as putea spune. Si cand spun asta ma refer la sentimente investite intr-o incercare de a construi o relatie care nu se anunta promitatoare inca de la inceput, dar asa cum imi spune mama, eu sunt omul sanselor, omul care intotdeauna mai acorda o sansa.

Si parca sunt un copil in pragul adolescentei cand imi pica cineva cu tronc si incerc sa imi spun mie ca sigur o sa mearga daca imi dau macar un pic interesul. Se pare ca nu ma invat minte deloc, chiar daca am trecut de cativa ani frumusei de adolescenta zbuciumata si presarata de fluturasi zburdalnici.

foto: cuplu la restaurant, Shutterstock

Ajunsesem sa imi spun ca poate am eu ceva si ca poate ar fi bine sa stau de vorba cu un specialist. Pana atunci insa, am gasit alte lucruri care sa ma ajute sa imi dau seama inca de la prima intalnire daca imi pierd timpul sau nu.

Citește și:

M-am gandit sa iti spun si tie de aceste mici trucuri care te pot ajuta sa iti dai seama daca merita sa mergeti mai departe sau sa te opresti chiar acolo, la prima intalnire.

1. Vezi ce job are

Sau daca are un job. Cei mai multi dintre baieti aleg sa stea pe carca parintilor cat mai mult posibil asa ca nu te mira daca este trecut de 25 de ani si inca ii cere bani taticului pentru o iesire in oras. Daca in schimb intalnesti un barbat pe picioarele lui ar trebui sa ii acorzi putina atentie. Asta inseamna ca este independent, poate sa isi poarte singur de grija, stie exact ce vrea sa faca si nu ii place sa depinda de nimeni.

2. Cum vorbeste despre fostele relatii

Se poate intampla sa intalnesti un barbat care sa ti se destainuie si sa inceapa sa iti spuna ce s-a intamplat de pana acum nu si-a gasit jumatatea. Sa spuna ca femeile care i-au trecut prin viata au fost asa si pe dincolo, ca el a incercat tot ce a putut dar ca de fapt problema era la ele. Daca se victimizeaza este mai bine sa renunti. Un barbat care nu are curajul sa isi asume greselile este un barbat care nu este in stare sa gestioneze o relatie serioasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.