Setari Cookie-uri

Cum iti dai seama daca el este barbatul perfect de la prima intalnire

Este mai simplu decat ai fi crezut vreodata! Urmeaza cativa pasi simpli si da-ti seama daca ar trebui sa ii acorzi tipului o sansa, sau mai bine iti vezi de drumul tau.

3. Ce relatie are cu familia

Nu e bine nici daca merge zilnic la ai lui: asta inseamna ca inca nu s-a despins de fusta mamei si cumva parintii ii dirijeaza viata. Nu este bine nici daca vorbeste cu ei de doua ori pe an si atunci de sarbatori: asta inseamna ca nu poate gestiona o relatie de familie si ca ceva nu e ok.

O relatie buna cu parintii pentru un barbat este o relatie din care tu sa iti dai seama ca isi respecta familia si ca pentru el, conceptul de familie reprezinta o prioritate.

4. Cum reactioneaza la lucrurile care tie iti plac

Sa spunem ca afla despre tine ca iti place sa vizitezi muzee. Este posibil ca acest lucru sa intre in contradictie cu ceea ce ii place lui sa faca. Un barbat ok, care merita efortul, ar spune ca nu este tocmai una dintre pasiunile lui, dar ca i-ar placea sa incerce. Un barbat care nu merita sa mai stai la discutii cu el va rade ironic si va spune ca este o pierdere de timp si ca mai bine te-ai uita la un film.

Citește și:

5. Cum vorbeste despre femei

Aici trebuie sa fii foarte atenta si sa iti dai seama inca din primele cuvinte daca respecta femeile sau nu. Cum faci asta? O metoda buna este sa fii atenta cum se comporta in trafic. Daca atunci cand este o problema si foloseste exprimari de genul: "sigur este o femeie la volan", fugi cat te tin picioarele: ai langa tine un mare misogin care nu merita atentia ta. Daca are tendinta de a generaliza si de a baga femeile in aeeasi oala cu cea care i-a facut inima tandari, iarasi nu este ok.

Trebuie sa aiba o parere cat mai obiectiva si sa incerce sa se detaseze emotional atunci cand dicutati despre asta. Sa fie relaxat si sa vorbeasca deschis.

foto prima pagina: cuplu fericit, Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.