Setari Cookie-uri

10 tipuri de sex pe care trebuie sa le incerci

Picanteriile sexuale de testat macar o data in viata

Atunci cand ai o imaginatie bogata, sexul devine o sursa nelimitata de posibilitati. Asa ca, macar o data in viata trebuie sa dai curs fanteziilor tale si sa incerci cele mai nastrusnice idei care iti trec prin cap, atat timp cat si tu si partenerul tau sunteti de acord cu ele.

1. Sexul pe roluri

Toti avem fantezii insa foarte putini dintre noi au curajul sa le duca la indeplinire. Cel mai invocat motiv este teama de a nu fi judecat sau inteles gresit. Cu siguranta insa, tu si partenerul tau aveti macar o fantezie comuna pe care puteti sa o puneti in practica. Fie ca el este elevul neascultator si tu profesoara care trebuie sa il pedepseasca sau politista pusa pe perchezitii si sex surpriza, cu siguranta veti gasi o povestioara sexy care sa va satisfaca pe amandoi.

2. Sex ca-n Fifty Shades of Grey

Senzatia ultimilor ani in materie de romane siropoase are si o parte buna: poate fi o minunata sursa de inspiratie pentru o noapte fierbinte. Chiar daca nu ai la dispozitie o camera cu jucarii obraznice, nu iti trebuie mai mult de o esarfa sau o cravata cu care ii poti lega mainile si ochii partenerului tau sau il poti lasa pe el sa faca acest lucru.

Citește și:

foto shutterstock cuplu sexy

Vezi si accesorii erotice pentru sex ca in filme.

3. Sex intr-un loc public

Cu siguranta ca ideea ca veti fi surprinsi poate adauga un plus de senzatie insa daca vreti sa incercati macar o data sexul in locuri publice, e ca pe piata imobiliara: location, location, location! Adica aveti grija unde veti face acest lucru, ca nu cumva chiar sa va prinda cineva, poate Doamne fereste, vreun politist care nu va fi pus cu siguranta pe sex surpriza!

4. Sex cu un „necunoscut”

Sugestia noastra pica de minune in special in acele momente in care intervine rutina. Si indiferent de ce crezi, acest lucru se va intampla mai devreme sa mai tarziu. Asa ca poti inscena o intalnire „intamplatoare” cu iubitul tau in restaurantul unui hotel. Flirtati unul cu celalalt, inventati povesti de viata ca si cum atunci v-ati cunoaste apoi urcati in camera pentru „o aventura de-o noapte”.

Citește și:

P.S: sexul cu un necunoscut pe bune nu e chiar o idee stralucita.

5. Sex pe plaja

Acesta ar fi de incercat doar de dragul experientei si ar fi bine sa aveti aproape cateva prosoape pe care sa le terfeliti. Nu de alta, dar anatomic vorbind, sexul cu apa sarata si nisipul nu prea se pupa dar ar fi o amintire pe cinste din vacanta.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.