Setari Cookie-uri

10 tipuri de sex pe care trebuie sa le incerci

Picanteriile sexuale de testat macar o data in viata

6. Sexul in stare (usoara) de ebrietate

Usoara, am zis! Dupa un pahar sau doua de vin, vei scapa mai usor de inhibitii iar sexul va fi cu atat mai fierbinte. De asemenea, puteti renunta la vin in favoarea unor shot-uri de tequila baute direct de pe trupul iubitul tau.

7. Suna un prieten!

Ah, friendzone, aceasta zona crepusculara a relatiilor! Toate am avut la un moment dat un barbat special in vietile noastre pe care l-am tratat ca pe un prieten foarte bun si atat. E foarte posibil ca intre voi doi sa infloreasca o relatie mai adanca de atat dar trebuie sa ii dai o sansa. Si daca lucrurile nu merg asa cum v-ati asteptat, dupa ce va trece suficient timp de la „accidentul” sexual, va veti putea innoda relatia de prietenie.

8. Sex cu fostul

Sugestia nu se poate aplica oricarei foste relatii dar uneori, trebuie sa recunosti ca ti se face dor de ACEL fost iubit cu care te-ai simtit cel mai bine din punct de vedere sexual. Prin urmare, daca stii sigur ca nu iti doresti o relatie cu el din nou si nici el nu are astfel de dorinte, teoretic nu trebuie sa va opreasca nimic de la o partida de sex fierbinte, de dragul vremurilor trecute. Doar sa te asiguri ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Citește și:

9. Sex din Kama Sutra

Fa-i o surpriza iubitului tau si cumpara-i de ziua lui un cadou neconventional: celebrul manual indian despre sex (si nu numai). Cautati apoi cea mai complicata pozitie din Kama Sutra si incercati sa o puneti in practica. Aveti sanse bune sa va alegeti cu cea mai intensa partida de sex pe care ati avut-o sau cel putin sa va amuzati pe seama tentativei.

10. Hard rock? Nu, hard sex!

Desigur ca o doza de romantism este bine venita in orice relatie dar, din cand in cand, ar trebui sa incerci o partida de sex ca-n filmele porno, cu chiuituri si muscaturi, eventual lovituri in perete daca vreti sa va puneti vecinii-n cap!

Incearca inclusiv niste accesorii erotice.

foto prima pagina shutterstock cuplu elegant

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.