Setari Cookie-uri

Sfaturi de la bunica pentru o prima intalnire reusita

Bunica, stie ea ce stie cand vine vorba de a pune in cap barbateii ce stau la rand pentru un strop de atentie!

Nu stiu tu, dar eu am avut o relatie foarte frumoasa cu bunica mea pana in momentul in care neuronii au inceput sa ii cedeze si sa o ia pe aratura fara nicio directie. Cand inca reusea sa mai faca o conexiune - doua mi-a spus cateva lucruri esentiale despre viata si despre barbati.

Am ascultat-o cu drag pentru ca este tare placut sa asculti o batranica cum iti da sfaturi valabile acum zeci de ani despre tehnici de agatat si impresionat Feti-Frumosi. La vremea respectiva eram o tanara zgubilitica si fara prea multa minte asa ca luam in ras tot ceea ce imi spunea bunica si nu bagam mai nimic la cap. Ma distram insa pe cinste sa o vad cum imi dezvaluie din secretele cu care ea a reusit sa il impresioneze pe bunicul meu inca de prima oara cand s-au vazut.

foto: cuplu batranei, Shutterstock

Mai tarziu, vazand ca oamenii se degradeaza si tot ceea ce incearca ei sa construiasca se naruie, mi-am adus aminte de sfaturile bunicii pe care le-am aplicat de cateva ori si pe care le impart bucuroasa cu voi.

Citește și:

1. Fii punctuala

In zilele noastre tot circula vorba ca trebuie sa il faci sa astepte cel putin 10 minute. Chiar si mama imi spunea ca tata o astepta si cate o jumatate de ora inainte sa iasa in oras si ea statea sa se uite pe geam in tot acest timp analizandu-i reactia. Mi-am spus pe atunci ca probabil mama avea rotitele stricate si tata era mult prea rabdator.

Bunica (probabil nervoasa pe mama ca ii lasa baiatul sa astepte prea mult) mi-a spus ca la prima intalnire nu trebuie sa intarzii niciodata. Daca esti punctuala el va aprecia asta (mai ales in zilele noastre) si isi va da seama ca esti o persoana organizata care stie sa isi prioritizeze actiunile.

2. Fii rabdatoare

Se intampla ca in vremurile actuale sa fii tentata sa te saruti cu individul de la prima intalnire (sau chiar inainte de prima intalnire). Bunica imi spune sa "il fierb un pic" si sa nu il sarut de la prima intalnire. Pot sa ii dau un pupic fugitiv pe obraz si sa ii spun ca ne vedem data viitoare. Cu siguranta va exista o data viitoare daca respecti aceasta regula.

Citește și:

Barbatilor le place sa curteze, sa vaneze si sa nu aiba impresia ca nu trebuie sa munceasca deloc pentru a impresiona o femeie.

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.