Setari Cookie-uri

Sfaturi de la bunica pentru o prima intalnire reusita

Bunica, stie ea ce stie cand vine vorba de a pune in cap barbateii ce stau la rand pentru un strop de atentie!

3. Fii sincera

Pe parcursul discutiilor nu incerca sa pari altceva sau altcineva fata de ceea ce esti si cine esti. Daca vrei ca lucrurile sa evolueze intr-o maniera frumoasa nu vei putea face asta construind minciuna dupa minciuna. Spune-i exact ce crezi, ce simti si ce gandesti. Iti va aprecia sinceritatea si te va indragi mult mai mult.

4. Fii naturala

Nu iti spune nimeni sa iesi cu sacul pe tine si cu parul ravasit ca si cuand atunci te-ai fi trezit (desi el ar fi mai mult decat incantat sa te vada pe jumatate adormita), dar nu exagera cu machiajul. Ai grija sa nu apari acolo precum o papusa machiata grosolan pentru ca el vrea sa te vada asa cum esti, sa vada daca peste ani si ani se poate imagina langa tine.

5. Fa-i un compliment

Chiar daca nu crezi, si barbatii se dau in vant dupa complimente. Bunica mea adesea obisnuia sa ii spuna batranului: "ce bine iti sade cu palaria asta mai mosule, parca te intinereste cu vreo 10 ani", si bunicul schita un zambet strengaresc in coltul gurii ca si cum atunci ar fi tavalit-o putin pe batranica daca ar mai fi avut putere.

Citește și:

La finalul serii poti sa ii spui "mi-a facut placere sa imi petrec timpul cu tine" sau "a fost o seara minunata" si el va intelege exact la ce te-ai referit. Va aprecia si faptul ca nu esti genul de fata care asteapta sa fie complimentata fara sa ofere nimic in schimb.

foto prima pagina: batranica, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.