Setari Cookie-uri

Un orgasm pe zi: 7 pozitii de sex pentru o saptamana fierbinte!

Pozitii sexuale pentru fiecare zi a saptamanii

Joi – pozitie sexuala „Foarfeca”

Aceasta este o alta pozitie in care veti sta fata in fata dar este mult mai intensa decat cea de miercuri. Amandoi trebuie sa stai pe lateral si foarte apropiati. Tu iti vei ridica piciorul si il vei sprijini de soldul sau iar cu mana il vei tine de talie.

Daca iti doresti senzatii mai intense, la fel de bine te poti stimula in timp ce el te penetreaza sau faci acest lucru pentru el. Chiar daca suna complicat, nu trebuie decat sa iti intinzi mana libera prin spate si sa il apuci usor de penis.

Vineri – pozitie sexuala „Camila”

Aceasta pozitie sexuala este ideala atat pentru stimularea clitorisului cat si pentru punctul G. Tu stai intinsa pe burta, cu fundul usor ridicat. Eventual, iti poti pune o perna sub bazin pentru mai multa sustinere. Partenerul tau se aseaza deasupra ta iar penetrarea se va face pe la spate.

Citește și:

Iti poti tine picioarele departate, daca asa va este mai comod insa in momentul in care el te va penetra iar picioarele tale sunt apropiate, senzatiile vor fi mult mai intense.

Sambata – pozitie sexuala „Imbratisarea senzuala”

Multe dintr cupluri dorm imbratisate insa aceasta poate fi o pozitie ideala pentru sex. Amandoi sati intorsi pe-o parte iar tu trebuie sa te pozitionezi cu spatele la iubitul tau. Iti tragi apoi picioarele sus, spre piept iar el te va penetra pe la spate in timp ce te tine strans in brate.

Pentru ca ai mainile libere, te poti stimula clitoridian in timp ce el iti va atinge punctul G in repetate randuri.

Duminica – pozitie sexuala „Vulpea”

Pentru ultima zi a saptamanii, iti sugeram o varianta reinventata de doggie style. Partenerul tau sta in genunchi iar tu te asezi deasupra lui cu picioarele stranse.

Citește și:

Practic, stai cu fundul la el in poala. Iubitul tau trebuie sa te sustina de tali in timp ce tu te apleci in fata si iti sprijini greutatea in palme. Ca sa te poti misca in voie, te impingi cu bratele in fata si in spate.

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.