Setari Cookie-uri

Top 5 pozitii de sex in picioare

Cele mai incinse pozitii sexuale pentru orgasm rapid si stimularea punctului G

In toate filmele cu scene erotice, sexul in picioare este o activitate usor de intreprins si care duce de ficare data la un orgasm exploziv pentru ambii parteneri.

Adevarul este ca in viata reala, acest lucru nu se intampla. Sexul in picioare, sprijinit de un perete sau de un dulap necesita echilibru, forta si sincronizare perfect iar toate acestea muta concentrarea de la ceea ce trebuie sa ne intereseze: un final placut pentru el si pentru ea.

Desigur, poate fi o activitate fizica intensa daca vrei sa iti lucrezi muschii picioarelor si nu ai mai avut de mult vreun junghi la spate insa pentru asta exista sala de antrenament.

Chiar si asa, nu inseamna ca din comoditate trebuie sa ne lipsim de beneficiile sexului pe verticala. Tot ce avem de facut este sa fim deschis la variatiunile pe tema.

1. Pozitie de sex in picioare „Dragonul”

Asa cum ziceam, sexul in picioare poate fi destul de complicat daca amandoi partenerii vor sa stea in pozitie de drepti. Dragonul este o pozitie care nu solicita foarte tare muschii si faciliteaza stimularea punctului G.

Citește și:

„Executarea” acesteia este relativ simpla. Femeia trebuie sa ingenuncheze pe marginea patului si sa se sprijine in fata pe palme sau coate. Penetrarea se va face pe la spate, in timp ce partenerul sau sta in picioare si o tine de solduri. Astfel, el va avea acces usor la toate zonele erogene ale ei si ii va putea oferi parteneri sale stimulare clitoridiana.

In plus, daca ea isi tine picioarele apropiate iar el si le va pozitiona de-o parte si de cealalta a acestora, si nu intre ele, senzatiile vor fi mult amplificate pentru amandoi de presiunea astfel obtinuta.

foto shutterstock cuplu senzual

2. Pozitie de sex in picioare „Lantul lui Venus”

Din nou, doar el este cel care sta in picioare. Partenerii sunt asezati fata in fata, iar sezutul femeii trebuie sa stea pe o suprafata plana si stabila. Este o pozitie excelenta pentru sex pe masa sau pe capota unei masini. Ea nu trebuie decat sa se lase pe spate si sa se sprijine in palme.

Citește și:

In tot acest timp, picioarele ei sunt sprijinite fiecare pe cate un umar al partenerului iar acesta o poate tine de coapse. Pentru senzatii mai puternice, ea isi poate trece ambele picioare pe un singur umar dar va trebui sa isi rasuceasca usor corpul, lucru care necesita putin exercitiu.

Din aceasta pozitie, partenera este cea care controleaza intensitatea miscarilor si poate schimba unghiul de penetrare. Desigur, poate ramane sprijinita in palme, poate cobori bratele astfel incat sa se sprijine pe antebrate sau se poate intinde complet pe spate iar in acest vaz, poate cuprinde talia partenerului cu picioarele.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.