Setari Cookie-uri

Top 5 pozitii de sex in picioare

Cele mai incinse pozitii sexuale pentru orgasm rapid si stimularea punctului G

3. Pozitie de sex in picioare pe chiuveta

Aceasta pozitie nu implica cine stie ce pregatire fizica si nici nu este extrem de solicitanta. In plus, poate fi ideala pentru o partida de sex pasional in graba, in toiul unei petreceri, de exemplu. Poate fi cu atat mai incitanta daca, intamplator, deasupra chiuvetei se afla si o oglinda. Fara prea multa tevatura, iata care sunt pasii deurmat.

Femeia trebuie sa stea intoarsa cu fata catre perete (sau oglinda) si cu mainile sprjinite de chiuveta. Penetrarea se va face pe la spate si din aceasta pozitie, cei doi isi pot studia reactiilein oglinda iar barbatul are acces usor la zonele erogene ale partenerei sale.

Pentru a facilita penetrarea, ea nu trebuie sa faca altceva decat sa isi arcuiasca spatele si sa isi impinga posteriorul catre partener.

4. Pozitie de sex in picioare „Plugul”

Aceasta pozitie este destul de asemanatoare cu „Lantul lui Venus”. Diferenta este ca suprafata pe care va sta femeia trebuie sa fie mai joasa, aproximativ la nivelul taliei partenerului sau. In acest caz, unghiul de penetrare este mai profund iar ritmul trebuie sa fie mai lent. De dragul diversificarii, ea isi poate trage picioarele catre piept in asa maniera incat fluierele picioarelor ei se vor spriji pe pieptul partenerului.

Citește și:

Aceasta schimbare nu doar ca va intensifica senzatiile dar va schimba unghiul de penetrare. Este foarte important ca ritmul pastrat sa fie destul de lent pentru ca femeia este extrem de sensibila si de expusa in aceasta maniera si pot avea loc accidente neplacute.

Singurul inconvenient al acestei pozitii poate aparea daca suprafata pe care sta ea este ceva mai jos pentru ca, in acest caz, partenerul trebuie sa duca pana la capat actul sexual cu genunchii flexati.

5. Pozitie de sex in picioare „Gradina Suspendata”

Aceasta este cea mai cunoscuta pozitie sexuala in picioare si, in acelasi timp, cea mai complicata. Barbatul trebuie sa poata sustina intreaga greutate a parteneri si sa ii miste acesteia corpul in sus si in jos. Ea se va prinde cu bratele in jurul gatului sau iar cu picioarele ii va inconjura talia.

Desigur, exista optiunea ca cei doi sa se sprijine de un perete insa penetrarea poate fi destul de complicata.

Citește și:

Pentru a usura situatia, ea ar putea sa stea cu fundul pe marginea unei mese si cu tot trupul lipit de al partenerului pentru mai mult contact cu acesta.

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.