Setari Cookie-uri

15 carti pe care sa le citesti cand treci peste fostul

Despartirile sunt dureroase si, uneori, inevitabile. dar noi am descoperit o modalitate buna de a vindeca o inima ranita este lectura. Am ales pentru tine 15 carti motivationale sau de literatura care te vor ajuta sa treci mai usor peste o poveste de dragoste care a ajuns la final.

Mananca, roaga-te, iubeste Elizabeth Gilbert

Mananca, roaga-te, iubeste

Autor: Elizabeth Gilbert

La 30 de ani, Elizabeth Gilbert are tot ce-si poate dori o femeie ambitioasa. Si totusi e asaltata de indoieli, sufera de panica si insatisfactii. Urmeaza divortul, prabusirea in depresie, o relatie catastrofala... Asa ca Liz abandoneaza totul si pleaca in lume de una singura. In Italia, gusta la dolce vita si deliciile ei culinare, punand pe ea "cele mai fericite 12 kilograme din toata viata".

In India, afla intr-un ashram, prin asceza(trezire la 4 dimineata, meditatie si frecat de podele), ce este cautarea spirituala. In Indonezia, incearca sa-si reconcilieze trupul cu sufletul, sa descopere echilibrul care se cheama fericire- si isi gaseste marea dragoste. Uneori, fericirea se afla la capatul lumii. Calatoresti ca sa ajungi la tine insati. Ca sa te descoperi.

Citește și:

Pret: 28 lei

Produs disponibil pe Libris.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.