Cele 7 legi spirituale ale iubirii implinite

Cele 7 legi spirituale ale iubirii implinite
Kudika
6 Mai 2015

Calea catre o poveste de dragoste fericita

Un manual care sa ne poarte pasii catre marea iubire ar fi, probabil, una dintre cele mai importante inventii ale lumii si daca i-am urma ABC-ul, am trai toti mai fericiti, fiecare cu jumatatea sa. Din pacate, o astfel de carte nu a fost inca scrisa. Chiar si asa, in construirea unei relatii amoroase, putem respecta toti cateva reguli de aur care sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a conexiunii dintre cei doi parteneri. Prin urmare, iata care sunt cele cateva legi spirituale esentiale pe care trebuie sa le respectam atunci cand ne dorim o poveste de dragoste implinita.

1. Intr-o relatie, egalitatea nu presupune ca cei doi trebuie sa castige o suma egala de bani, sa provina din acelasi mediu social sau sa aiba o infatisare la fel de placuta. Egalitatea intr-o relatie amoroase inseamna ca si unul si celalalt au valori comune si ca se respecta unul pe celalalt, ca parteneri egali. Niciunul dintre ei nu are exclusiv obligatii iar celalalt exclusiv drepturi. Parerile lor valoreaza in egala masura in luarea unei decizii iar vocile lor sunt auzite in egala masura. Niciunul dintre ei nu trebuie sa se sacrifice pentru celalalt.

foto shutterstock cuplu pe camp

2. Niciunul dintre parteneri nu are dreptul sa il domine pe celalalt. Intr-o astfel de situatie, nu exista progres, iubirea nu are loc sa creasca si nu poate creste asa cum nu poate creste o floare artificiala, chiar daca este udata si pusa in pamant. Atunci cand unul dintre cei doi il stapaneste pe celalalt, nu va exista niciodata cu adevarat „noi”.

3. Totul in jurul nostru este schimbare, inclusiv in relatia amoroasa. Daca muntii, oceanele si celulele se schimba, cu siguranta si noi ne schimbam. Important este ca cei doi parteneri sa invete sa faca acest lucru impreuna si sa nu se agate cu disperare de un singur moment din trecut. Schimbarea, de multe ori, presupune si evolutie. Una dintre conditiile esentiale ale functionarii unui cuplu este eliberarea de trecut si speranta in viitor.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri