Setari Cookie-uri

Cele 7 legi spirituale ale iubirii implinite

Calea catre o poveste de dragoste fericita

3. Totul in jurul nostru este schimbare, inclusiv in relatia amoroasa. Daca muntii, oceanele si celulele se schimba, cu siguranta si noi ne schimbam. Important este ca cei doi parteneri sa invete sa faca acest lucru impreuna si sa nu se agate cu disperare de un singur moment din trecut. Schimbarea, de multe ori, presupune si evolutie. Una dintre conditiile esentiale ale functionarii unui cuplu este eliberarea de trecut si speranta in viitor.

4. Loialitatea intr-o relatie este, de multe ori, ca o compozitie muzicala armonioasa formata din vibratia universului interior din fiecare dintre cei doi. Din uniunea lor spirituala, se naste o noua linie melodie, o armonie unica si irepetabila. Atunci cand loialitatea dispare si unul dintre cei doi cauta un alt instrument, respectiv isi indreapta afectiunea catre o a treia persoana, armonia din cuplu se pierde inevitabil.

Citește și:

5. Atunci cand doi oameni pornesc impreuna intr-o relatie pe care si-o doresc a fi de lunga durata, si unul si celalalt trebuie sa se cunoasca foarte bine pe sine si sa invete inainte de orice, sa fie fericit in singuratate. In caz contrar, daca fericirea unuia dintre ei depinde exclusiv de celalalt, relatia nu se va mai baza pe incredere si pe afectiune, vi se va transforma intr-una de codependenta.

6. Lipsa de speranta si de incredere va atrage intotdeauna un deznodamant nefericit. Daca unul dintre cei doi parteneri traieste in permanenta cu teama ca va fi abandonat, atunci isi construieste singur aceasta posibilitate si va trece cu vederea toate elementele de siguranta oferite de partener. Fara incredere si speranta, orice relatie, indiferent cat este de mare iubirea de la temelie, nu se va dezvolta armonios.

7. Un alt aspect extrem de important de care doi oameni indragostiti trebuie sa tina cont este faptul ca perfectiunea nu exista. In schimb, onestitatea si acceptarea greselilor, precum si a defectelor umane sunt unele dintre pietrele de temelie ale unei relatii sanatoase. Desigur ca acceptarea unor defecte nu presupune supunerea oarba si trecerea cu vederea sau acceptarea unui tipar comportamental abuziv. Aceasta lege spirituala se refera la puterea de a accepta ca suntem oameni si trebuie sa invatam sa traim in armonie cu cei din jurul nostru, cu atat mai mult atunci cand vine vorba despre persoana iubita.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu de indragostiti

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.