Setari Cookie-uri

5 delicii sexuale pe care trebuie sa le incerci macar o data

Lista experimentelor sexuale de testat pe pielea ta!

Fie ca ne place sa recunastem sau nu, multi dintre noi au liste cu scopuri pe care vor sa le bifeze. Unii dintre noi au pagini intregi cu locuri pe care vor sa le vada, cu feluri de mancare pe care vor sa le incerce sau sporturi extreme pe care vor sa le practice.

In tot acest timp, viata sexuala ocupa un loc destul de jos in topul prioritatilor. Nu exista o conditie ideala pentru a intocmi o lista a deliciilor sexuale care trebuie incercate macar o data in viata. Nu conteaza daca o ai relatie stabila sau doar un partener de ocazie. Nu conteaza nici macar daca esti singura. Cu siguranta exista cateva lucruri pe care le poti incerca (si trebuie sa le incerci, intre noi fie vorba), de una singura.

Prin urmare, iata lista deschisa a experientelor sexuale pe care fiecare dintre noi trebuie sa le incerce.

1. Masturbeaza-te cu un vibrator

Multe dintre femei se feresc de aceste jucarii sexuale, in principiu din cauza felului in care sunt prezentate in media. Cele mai cunoscute dintre ele te duc cu gandul la un facalet de bagat in mamaliga decat la o jucarie sexuala de bagat in seama. Jucariile imense cu schimbatoare de viteze (si probabil ambreiaj si lichid de frana) sunt mai degraba pentru show-uri erotice sau pentru filmele porno.

Citește și:

Magazinele pentru adulti, online sau de pe strada, ofera o gama larga de vibratoare, multe dintre ele atat de mici incat incap perfect in palma. Nici macar nu au toate forma falica.

foto shutterstock femeie blonda

In ultimii ani, producatorii de jucarii erotice s-au aplecat serios asupra anatomiei feminine si au scos astfel pe piata jucarii potrivite pentru oricare dintre noi, de dimensiuni rezonabile si cu forme speciale, usor de transportat si de folosit.

Unele dintre ele sunt menite pentru stimularea interna, altele sunt gandite pentru stimularea clitorisului insa multe dintre vibratoare sunt construite in asa maniera incat pot fi folosite in ambele feluri.

2. Lasa-te legata sau leaga pe cineva

De cand E.L James s-a trezit milionara peste noapte datorita cartii Fifty Shades of Grey, multe dintre femei au inceput sa devina din ce in ce mai aventuroase in viata sexuala de toate zilele.

Citește și:

Desi multi critici sunt de parere ca relatia dintre cei doi protagonisti este de fapt o poveste abuziva imbracate in haine noi, trebuie sa recunoastem ca putem studia ca fenomen social retrezirea sexualitatii feminine.

Prin urmare, daca te simti in siguranta, iti doresti acest lucru si ai incredere in partenerul tau, puteti incerca o partida torida de amor in timp ce unul dintre voi e legat. Nu e indicat sa folositi sfoara pentru ca e neplacut si lasa urme insa o esarfa sau o cravata isi va face treaba la fel de bine.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2015
Echipa Kudika

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.