5 delicii sexuale pe care trebuie sa le incerci macar o data

5 delicii sexuale pe care trebuie sa le incerci macar o data

Lista experimentelor sexuale de testat pe pielea ta!

3. Invata sa ai orgasm multiplu de una singura

Se spune ca repetitia este mama invatarii si putem aplica dictonul inclusiv in viata sexuala. Cea mai buna parte dintre femei nu poate ajunge la orgasm exclusiv prin penetrare, in ciuda credintei promovate de media. De fapt, multe dintre ele ajung la orgasm exclusiv prin stimularea clitorisului.

Important este ca niciuna dintre modalitati nu este gresita si nu este nimic in neregula cu o femeie care nu poate ajunge la orgasm printr-una dintre aceste variante. Avem anatomii si psihologii diferite si, ca atare, modalitati diferite de a atinge punctul culminat.

Tocmai de aceea este important sa descoperi de una singura ce iti place si care este cea mai buna modalitate de a ajunge nu doar la orgasm, ci la orgasmul multiplu. Cu rabdare si cu exercitiu, aceasta nu este o sarcina impsibil si cel mai probabil este cea mai placuta tema pentru acasa.

4. Incearca toate cliseele sexuale din filme

In general, nu incurajam punerea in practica a multora dintre scenele de sex din filme pentru simplul fapt ca, din punct de vedere vizual, pot arata de-un romantism desavarsit, in viata reala nu provoaca senzatii grozave. Sexul pe plaja de exemplu este portretizat de multe ori ca fiind romantic, tandru, privat si se termina intotdeauna cu un orgasm exploziv.

Adevarul e ca sexul pe plaja poate sa fie incomod, la fel de incomod ca sexul in apa marii. Nisipul poate intra in orificii in care n-ar trebui sa intre niciodata nimic iar apa marii nu ajuta absolut deloc la penetrare.

Totusi, din momentul in care ai experimentat acest lucru si ramane inca o fantezie de-a ta, poti gasi cele mai bune modalitati pentru a-l face infinat mai placut.

5. Cumpara-ti cea mai senzuala si cea mai scumpa lenjerie intima care iti iese in cale

Poti face acest lucru si daca nu va vedea nimeni altcineva creatia de matase, dantela sau orice alt material vrei tu. Poarta pe sub haine un set format dintr-un sutien elegant, bikini minusculi si port-jartier, completati cu ciorapi lungi care iti imbratiseaza coapsele.

Nu trebuie sa faci acest lucru pentru placerea vizuala a partenerului tau, ci pentru senzatia delicioasa, decadenta si secreta a acestor obiecte luxoase care se freaca de pielea ta, nestiute de nimeni.

foto prima pagina shutterstock femeie cu spatele

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri