Setari Cookie-uri

5 pozitii de sex pe care sigur nu le stiai

Pozitii sexuale care iti vor aprinde imaginatia

3. Pozitie de sex Triunghiul

O astfel de pozitie este ideala pentru femeile carora le place sa isi lase partenerii sa preia complet controlul actului sexual. In general, este recomandata o suprafata dura, cum ar fi podeaua. Femeia trebuie sa se intinda pe spate, apoi sa isi ridice picioarele, ca si cum ar face lumanare.

Mainile ei se sprijina pe bazin apoi, din pozitie verticala, cu genunchii drepti, ea isi va cobori picioarele catre cap, pana cand varfurile ating podeaua, insa nu este necesar. Pentru mai mult confort, isi poate pune sub spate o perna sau doua.

De abia acum vine partea interesanta. Partenerul isi va desface picioarele, pe cae le va aseza pe de-o parte si cealalta a parteneri, apoi isi va inclina penisul pentru a-si penetra partenera de sus in jos. Din aceasta pozitie, el este cel care controleaza ritmul si intensitatea miscarilor.

Citește și:

4. Pozitie de sex Vulturul

Pentru cei carora le place sa se joace cu esarfele si sa isi imobilizeze partenerele, aceasta este o pozitie ideala. Mare atentie, insa, pentru ca presupune un grad destul de ridicat de flexibilitate din partea partenerei.

Femeia trebuie sa stea intinsa pe spate si, ca in cazurile de mai sus, sa isi ridice picioarele catre cap. De data aceasta, picioarele trebuie departate unul fata de celalalt iar incheieturile mainilor pot fi legate de glezne. Din aceasta pozitie, barbatul este complet in controlul actului sexual.

5. Pozitie de sex 69 in picioare

De fapt, daca ne incurcam in detalii tehnice, aceasta pozitie ar fi 69-1, pentru ca doar femeia este cea care munceste. Partenerul ei trebuie sa incerce doar sa ramana constient. Potrivit GlamErotica101.com, senzatiile sexului oral sunt mult mai intense datorita acestei pozitii insa noi o recomandam doar oamenilor cu conditie fizica excelenta si un echilibru pe masura.

Citește și:

Practic, barbatul trebuie sa stea in cap si sa isi sprijine toata greutatea in maini. Ca sa ii fie mai usor, isi poate lipi spatele de un perete. Femeia se va aseza in genunchi in fata lui si poate incepe sexul oral. Ca sa isi ajute partenerul, ea isi poate pune mainile pe bazinului lui pentru un sprijin aditional.

In teorie, datorita fluxului de sange in cap din aceasta pozitie, senzatiile partenerului sunt amplificate si un orgasm obtinut astfel nu s-ar compara cu nicio alta experienta.

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.