10 semne ca e IUBIRE ADEVARATA

10 semne ca e IUBIRE ADEVARATA

Cum iti dai seama ca el e sufletul tau pereche?

Toata lumea stie legenda sufletelor pereche. Se spune ca inainte de zorii omenirii asa cum o cunoastem acum, pamantul era populat de fiinte perfecte, androgine, cu doua capete, patru brate si patru picioare dar cu o singura inima. Astfel, nimeni nu era singur niciodata si toata lumea era fericita. Trufasii zei au devenit gelosi pe fericirea oamenilor si considerau ca nu o merita.

Tocmai de aceea, din inaltul cerului, ei au trimis fulgere care au separat in doua fiintele fericite, barbati pe de-o parte si femei pe alta parte. Le-au luat mintile si i-au facut sa nu se mai recunoasca unul pe celalalt apoi i-au harazit sa se caute toata viata unul pe celalalt. Desi povestea e o simpla legenda de cand lumea, adevarul este ca oamenii simt acut nevoia de iubire iar cei multi dintre noi nu isi pierd speranta in dragoste, chiar daca pe drum vor avea parte de dezamagiri.

Uneori, pare ca iubirea adevarata e chiar in fata noastra, alteori ne ia prin surprindere. Iata care sunt cele cateva semne care arata ca dragostea dintre voi este profunda, adevarata si va rezista pana la sfarsitul zilelor.

suflete pereche

foto shutterstock cuplu fericit

1. Dragostea adevarata nu poate fi fortata. Aceasta vine de la sine, complete natural si din inima, nu ca urmare a presiunilor si insistentelor unui partener. Desigur ca astfel de sentimente complexe nu apar de pe o zi pe alta si necesita nu doar dorinta si deschidere dar si anumite eforturi si compromisuri din partea ambilor parteneri. Chiar daca in carti si filme pare ca iubirea se naste dintr-o privire, in viata reala dragostea trebuie construita.

2. Atunci cand unul dintre parteneri daruieste, face acest lucru neconditionat. Dragostea nu este un targ sau o negociere. Atat timp cat toate gesturile vin din inima si cu gandul la binele relatiei, nu poate fi decat un lucru sanatos.

3. Iubirea adevarata nu e lipsita de durere si suferinta. Fiecare dintre parteneri il poate enervba pe celalalt sau il poate rani dar acest lucru nu inseamna ca il iubeste mai putin sau ca ii vrea raul. Desigur, nu luam in calcul situatiile extreme in care unul dintre parteneri este abuziv emotional sau fizic ci la durerea provocata de greselile care au loc in orice relatie echilibrata. Pentru ca toti suntem oameni, fiecare dintre noi poate gresi dar asta nu inseamna ca ne iubim partenerii mai putin.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri