5 lectii despre relatii pe care trebuie sa le inveti devreme!

5 lectii despre relatii pe care trebuie sa le inveti devreme!

Sfaturi esentiale pentru o poveste de dragoste fara esec.

Daca am putea da timpul inapoi, cu siguranta fiecare dintre noi ar schimba cate ceva cu privire la relatiile din trecut si, in general, viata amoroasa. Din pacate, nu putem face (inca) acest lucru insa cu siguranta putem invata din fiecare relatie care se termina intr-o maniera sau alta. Retail jobs

Uneori, toate sfaturile despre cum sa scapi de rutina din relatii, cum sa iti dai seama daca te-a inselat sau daca e barbatul potrivit pentru tine pot esua iar povestea de dragoste nu mai poate fi inviata nici cu defibrilatorul. Din toate aceste relatii ajunse la final, poti invata cate o lectie pretioasa si ar fi bine sa le inveti din timp, ca sa te scutesti de (o mai mare) suferinta.

1. Intotdeauna va exista acel barbat cu care nu a fost sa fie

Prietenii il iubesc, tata il place, pisica ii toarce in poala si pare ca lucrurile sunt deja aranjate de la sine. Cu toate acestea, relatia cu barbatul in aparenta perfect se duce pe rapa si nimic nu il mai poate aduce inapoi. Cele mai multe dintre femei au cel putin o poveste cu un barbat care parea menit lor si totusi, nu a fost sa fie. In ciuda tuturor calitatilor acestui partener, el se distanteaza din ce in ce mai mult pana cand relatia se rupe de tot.

Chiar daca pare greu de crezut, nu e nimic in neregula cu tine. Sau cu el. Pur si simplu, compatibilitatea nu este intotdeauna suficienta pentru a pastra o relatie pe linie de plutire. Sau chiar daca o va putea mentine la suprafata, cine isi doreste o relatie care de abia, de abia se mai taraie? Prin urmare, moartea unei astfel de relatii trebuie privita ca pe o ocazie de a incepe una noua, in care poti sa fii fericita.

2. Nu te distanta de prieteni sau de familie atunci cand incepi o relatie

Cei mai multi dintre noi nici nu isi dau seama ca fac acest lucru. Timpul liber de care avem parte cei mai multi dintre noi este destul de limitat si cu siguranta ne dorim sa ne petrecem cat mai mult timp in preajma persoanei iubite. Totusi, in acelasi timp, aceasta obisnuinta se poate dovedi a fi una complet nesanatoasa. Asa cum spuneam mai sus, fara sa iti dai seama, iti vei concentra viata doar in jurul unei singure persoane.

Desigur, relatia cu aceasta persoana poate dura pentru tot restul zilelor voastre insa daca nu se intampla asa? In acest caz, sentimentul de singuratate si abandon va fi mult mai mare pentru ca nu vei mai avea prieteni suficient de apropiati in fata careia sa iti poti deschide sufletul.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri