Setari Cookie-uri

3 motive pentru care e mai simplu sa fii amanta

Amanta sau sotie?

O femeie care are o legatura cu un barbat casatorit sau care, cel putin se afla intr-o relatie stabila, este privita ca o persoana de moravuri usoare sau i se atribuie o serie de stereotipuri, fara ca acest lucru sa se intampla si in cazul barbatului cu care are o relatie. Multi dintre cei infideli argumenteaza ca infidelitatea este scrisa in codul genetic al barbatilor si, ca atare, atunci cand insala, nu fac nimic altceva decat sa dea curs naturii masculine, ca si cum nu ar fi nimic gresit in asta.

Nici caracterul sotiei, nici lipsa de inclinatie a acesteia catre sex sau kilogramele in plus nu sunt scuze pentru a avea o amanta. Atunci cand iti cauti fericirea, linistea sau satisfactia sexuala in afara relatiei oficiale, cu siguranta ceva te nemultumeste. Din pacate, nu putini sunt barbatii care prefera sa faca tocmai acest lucru din comoditatea, teama si lasitate.

Citește și:

Este, probabil, mult mai usor sa iti gasesti un surogat de afectiune si de atentie decat sa deschizi cutia Pandorei din casnicie si sa incerci sa repari ce mai e de reparat. Daca nu e nimic de reparat, atunci este cu siguranta de dorit ca cei doi soti sa isi vada fiecare de drumul sau si astfel, sa isi acorde sansa reciproca la fericire.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.