Setari Cookie-uri

7 sfaturi simple pentru sex pasional

Cele mai simple metode pentru orgasm.

Foto Kamil Siekierka/ Shutterstock

2. Nu uitati de importanta gesturilor mici

Desi nu au conotatii sexuale, anumite gesturi marunte au ca efect consolidarea legaturii dintre parteneri si cresterea afectiunii dintre acestia. O cafea fierbinte facuta cu drag intr-o dimineata rece,o invitatie neasteptata la pranz, o floare oferita fara vreo ocazie anume sau o cina gatita in casa sunt mici gesturi de tandre care, asa cum spuneam mai sus, ii vor apropia pe cei doi parteneri.

3. Renuntati la inhibitii

Invatati sa aveti incredere unul in celalalt si sa discutati deschis despre dorintele voastre sexuale. Atunci cand unul dintre parteneri isi doreste un lucru iar celalalt il tolereaza doar de dragul celuilalt, fara sa ii faca placere, experienta sexuala poate fi cel putin neplacuta. De aceea, este important sa descoperiti lucruri care va incita pe amandoi si pentru care niciunul nu are de suferit.

Citește și:

Sexul trebuie sa fie o experienta fizica si emotionala pozitiva, profunda, si nu un act care trebuie tolerat. Atunci cand aveti discutii sincere despre acest subiect, veti pierde automat si din inhibitii iar acest lucru nu poate duce decat la mai multa pasiune in dormitor. Sau in sufragerie. Sau in bucatarie.

4. Aduceti-va unul pe celalalt la orgasm fara sa faceti sex

Asa cum bine stiti, exista mai multe modalitati de a ajunge la orgasm si doar una dintre acestea presupune sex cu penetrare. Mai mult de atat, trebuie mentionat faptul ca un procent foarte mic de femei poate ajunge la final exclusiv prin penetrare. Prin urmare, e timpul sa profitati de temperaturile scazute de afara si sa va tachinati unul pe celalalt pe sub patura, in timp ce „urmariti” un film. Eventual unul pe care l-ati vazut amandoi inainte ca sa nu ratati vreo scena, avand in vedere ca cel mai probabil veti fi ocupati unul cu celalalt.

Citește și:

5. Redescoperiti-va reciproc zonele erogene

Asa cum ziceam si mai sus, intr-o relatie de lunga durata, se intampla deseori ca partenerii sa sara peste preludiu. De aceea, ar fi indicat sa va rezervati suficient timp si sa va redescoperiti reciproc cele mai sensibile locuri de pe corp, de la spatele urechilor si adancitura gatului pana la glezne.

6. Spuneti-va pe nume. Des si tare

Cu siguranta fiecare dintre noi ar fi flatat sa isi auda numele de pe buzele partenerului in toiul unui act sexual. Oricat de incitant ar fi un partener care stie sa sopteasca lucruri murdare, cu siguranta nu poate intrece in pasiune rostirea numelui celuilalt atunci cand ajungeti la orgasm.

7. Dormiti goi.

Cel mai mare avantaj al temperaturilor scazute este faptul ca va puteti ascunde impreuna sub paturi, goi si puteti dormi asa toata noaptea. In plus, nu putine la numar sunt studiile care arata ca cei care dorm goi sunt mai fericiti. In plus, sexul de dimineata va fi cu atat mai usor cu cat nu trebuie sa va cautati adorimiti pe sub haine.

Citește și:

Foto prima pagina conrado / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.