Setari Cookie-uri

7 sfaturi simple pentru sex pasional

Cele mai simple metode pentru orgasm.

Cele mai multe dintre sfaturile despre sex vorbesc despre tactici complicate de seductie, prepararea unor feluri de mancare cu prin cele mai incalcite metode pentru obtinerea efectului afrodisiac sau, mai comun, punerea in practica a unor pozitii sexuale demne de contorsionisti.

Cu siguranta fiecare dintre acestea isi poate aduce aportul intr-un mod pozitiv la viata sexuala. Si totusi, exista metode mult mai simple prin care sexul poate fi imbunatatit. Multi dintre noi le cunoastem deja insa nu de putine ori se intampla, intr-o relatie stabila, sa uitam cat de multe poate face arta seductiei si mai ales, cat de importante sunt detaliile.

1. Prelungiti preludiul

Cei mai multi dintre noi sunt tentati sa treaca rapid peste preludiu insa exista numeroase studii, experiemente si experiente personale care demonstreaza ca cea mai simpla cale catre o partida de sex pasionala cu un final exploziv pentru ambii parteneri este un preldiu prelungit. Sarutati-va, tachinati-va si mangaiati-va cat de mult se poate. In aceasta maniera, se va acumula tensiune sexuala iar finalul va fi pe masura si pentru unul, si pentru celalalt.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.