Setari Cookie-uri

7 fetisuri sexuale care merita explorate

Cum poti pune in practica cele mai aprinse fantezii sexuale!

De cand Fifty Shades of Grey a luat lumea cu asalt, tacita lume a fanteziilor si fetisurilor pare acum mai accesibila si scoasa la lumina ca fiind o parte naturala a sexualitatii. Desigur, cu conditia sa fie consimtita de ambele, sau de toate partile implicate in actul sexual. Cu siguranta cartea mentionata anterior nu este o redare neaparat fidela sau apropiata de realitate a fetisului, insa, privind partea pozitiva a lucrurilor, a deschis calea catre exploarea pozitiva a acestora.

Un fetis sexual, intr-o definitie sterila, este o situatie sau un anumit obiect care produce placere si dorinta sexuala. Pentru ca este atat de vag, sub umbrela fetisului pot intra o sumedenie de cutume, obiceiuri si inclinatii ale naturii umane, cu dubla, infinita reafirmare a nevoii de consimtamant din partea tutror partilor implicate. Prin urmare, atat timp cat astfel de activitati sunt dorite de toti cei implicati, cu siguranta explorarea lor poate fi sanatoasa si dezirabila. Prin urmare, cateva astfel de fetisuri usor de pus in practica.

Citește și:

1. BDSM

Cu siguranta, asa cum spuneam si mai sus, astfel de inclinatii si-au castigat mai multi adepti datorita popularitatii romanului. In termeni cat se poate de succinti, BDSM inseamna bondage, disciplina, sadism, masochism si nu implica intotdeauna un contact sexual. De fapt, dorinta si placerea provin in primul rand din dinamica relatiei celor implicati. Intre doi parteneri, exista unul dominant si unul supus. O alta latura extrem de importanta este trasarea limitelor, respectiv pana unde este dispus sa mearga fiecare dintre cei doi implicati in aceasta activitate. Scena din Fifty Shades of Grey in care Anastasia vede contractul cu drepturile si obligatiile ei si ale lui Grey nu este chiar o capodopera cinematografica insa cu siguranta puncteaza importanta respectarii unor limite.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.