Setari Cookie-uri

5 semne ca e bun de insurat

Cum iti dai seama daca e pregatit pentru casnicie?

2. Este alaturi de tine atunci cand ai nevoie de el, chiar daca acest lucru nu ii este intotdeauna la indemana.

O relatie presupune sacrificii si compromisuri. In plus, pentru c viata este atat de imprevizibila, nu stii niciodata pe ce carari te va purta. Oamenii trec tot timpul prin situatii dificile, dureroase si prima persoana la care trebuie sa apeleze atunci cand astfel de evenimente nefericite se intampla este jumatatea lor. Daca omul pe care il iubesc si in care au incredere este alaturi in astfel de situatii, totul devine mai usor.

3. Te consulta atunci cand trebuie sa ia decizii.

Asa cum spuneam mai sus, o relatie inseamna un parteneriat si, prin urmare, este absolut necesar ca cei doi sa se consulte atunci cand au de luat o decizie. Desigur, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa iti intrebi partenerul ce camasa sa porti sau ce suc sa bei. Parteneriatul, printre altele, presupune faptul ca te consulti cu jumatatea ta atunci cand trebuie sa iei o decizie majora care va avea impact asupra ambilor parteneri. Un astfel de gest nu este doar o dovada de dragoste, ci si una de respect.

Citește și:

4. Se dezvolta in fiecare zi

Una dintre cele mai clare dovezi de tarie emtionala este recunoasterea propriilor defecte. Daca partenerul tau face acest lucru si incearca sa le indrepte iar tu, la randul tau faci acelasi lucru, inseamna ca evoluati impreuna si doriti sa progresati atat din punct de vedere al relatiei, cat si individual. Dezvoltarea personala are intotdeauna un impact pozitiv asupra povestilor de dragoste iar dorinta de a face acest lucru este un semn important de maturitate emotionala.

5. Depune efort pentru a face relatia sa functioneze.

Cu siguranta elementul cel mai important pentru construirea unei relatii este dragostea insa de multe ori, chiar daca suna brutal, sentimentele nu sunt suficiente pentru a tine doi oameni impreuna. E nevoie de munca, de comunicare, de incredere si de compromisuri pentru ca asa cum nu exista persoana perfect, nu exista nici relatia perfecta. Prin urmare, pentru a face o poveste de dragoste sa dureze pentru toata viata, trebuie sa depui o forma sau alta de efort. Fiecare intelege diferit acest lucru insa atat timp cat e limpede ca relatia functioneaza datorita acestor actiuni, atunci cu siguranta sunteti amandoi pe calea cea buna.

Citește și:

foto interior si prima pagina DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.