Setari Cookie-uri

5 pozitii sexuale pentru avansati

Condimenteaza-ti relatia cu pozitii de sex din Kama Sutra!

Foto gpointstudio / Shutterstock

1. Pozitie sexuala Floarea de Lotus

Prima pozitie din Kama Sutra recomandata nu este neaparat complicata insa necesita ceva efort din partea femeii si un dram de flexibilitate. Partenerul acesteia trebuie sa stea intins iar partenera se asaza deasupra lui, cu spatele la acesta. Isi va sprijini greutatea pe fluierele picioarelor care stau intinse pe saltea sau, dupa preferinta, pe podea.

2. Pozitie sexuala Amazoana

O astfel de pozitie este recomandata pentru stimularea punctului G si a clitorisului. In plus, pentru ca cei doi parteneri stau fata in fata, permite contactul vizual si mangaierile tandre. Femeia trebuie sa se intinda pe masa, pe dulap sau pe orice suprafata plana suficient de inalta incat sa ajunga pana la pelvisul partenerului sau, astfel incat penetrarea sa aiba loc usor.

3. Pozitie sexuala Amazoana II

O variatie a pozitiei mentionata anterior faciliteaza o penetrare mai profunda si apropierea trupurilor celor doi. Sin in acest caz cei doi parteneri au nevoie de o masa. Femeia va sta cu fundul pe ea insa isi va ridica picioarele si la va sprjini pe umerii partenerului. Acesta o va sustine de fund in timp ce femeia isi poate mentine echilibrul mai usor daca isi ridica mainile pe gatul barbatului. Daca cei doi se simt suficient de stabili, una dintre mainile lui ii poate stimula clitorisul.

Citește și:

4. Pozitie sexuala Roata

Desi suna foarte complicat, o asftfel de pozitie sexuala este destul de usor de pus in practica. Singura conditie este ca cei doi parteneri sa se sprijine bine in maini. Pentru inceput, trebuie sa stea fata in fata. Femeia isi inconjoara partenerul cu picioarele iar acesta o va trage spre el, moment in care se va produce penetrarea. Atunci cand corpurile celor doi se ating in zona genitala, barbatul isi va trece un picior peste mijlocul parteneri pentru a-i stabiliza pozitia.

5. Pozitie sexuala podul

Aceasta pozitie de sex este cu siguranta pentru avansati. Necesita flexibilitate, forta si rezistenta la efort. Asa cum ii spune si numele, barbatul trebuie sa se aseze in pozitia podului, invatata de fiecare dintre noi la orele de sport. Penetrarea va avea loc atunci cand partenera il va incaleca. Ea se poate sprijini cu varfurile picioarelor de podea si cu mainile pe pieptul partenerului. Din aceasta pozitie, femeia este cea care controleaza intensitatea si ritmul actului sexual insa barbatul trebuie sa isi sustina atat propria greutate, cat si pe cea a partenerei.

Citește și:

Foto prima pagina conrado / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.