Adevarul despre prima experienta sexuala

Adevarul despre prima experienta sexuala

Cere-i unei femei sa vorbeasca despre dragoste si nu va mai conteni sa expuna teorii, pareri, experiente mai mult sau mai putin personale. Roag-o sa vorbeasca despre sex si va rosi pana in varful urechilor preferand sa schimbe agil subiectul. Noi am deschis cutia Pandorei si, sub umbra anonimatului - asa cum sunt sigura, veti ramane si voi, am hotarat sa spargem gheata. Acestea sunt povestile noastre. Le asteptam si pe ale voastre.

Cere-i unei femei sa vorbeasca despre dragoste si nu va mai conteni sa expuna teorii, pareri, experiente mai mult sau mai putin personale. Roag-o sa vorbeasca despre sex si va rosi pana in varful urechilor preferand sa schimbe agil subiectul. Noi am deschis cutia Pandorei si, sub umbra anonimatului - asa cum sunt sigura, veti ramane si voi, am hotarat sa spargem gheata. Acestea sunt povestile noastre. Le asteptam si pe ale voastre. Retail jobs

Cand eu devine....”noi”

Prima mea data nu a respectat scenariile clasice. Nici vorba de lumanari parfumate, petale de trandafiri, lumina difuza sau cearceafuri de matase. In momentul ala insa, oricat de lipsit de romantism ar suna, nimic din toate astea nu mai conta...era „el” si era chiar tot ce-mi puteam dori atunci, acolo...

Totul s-a petrecut chiar in noaptea de Revelion. Cand toti prietenii nostri ciocneau cupe de sampanie si zambeau furati de euforia focurilor de artificii eu deveneam „a lui” in toate acceptiunile termenului. Trecusem deja de nivelul saruturilor furate, de plimbarile prin parc, de atingerile timide si tremurande, de imbratisarile pline de emotie de „la revedere” si stiam ca odata ce sufletele noastre sunt deja impreuna nimic nu ne mai poate impiedica sa ne daruim cu totul.

Nu a fost nimic dureros si asta pentru ca poate, nu am perceput-o atunci ca pe o experienta fizica. Ciudat probabil, dar eram atat de departe de tot ce insemna carnal si trupesc incat mi se pare ca oricum nimic din ceea ce se intampla nu tine de sfera trivialului. Faceam dragoaste, eram unul si acelasi asa cum stiam deja ca suntem de la cel dintai „te iubesc”.

Acum „primul meu” este al alteia. Nu-mi pare rau. Stiu doar ca si anul acesta cand toti ceilalti vor sarbatori anul nou noi ne vom mai gandi o data unul la altul si vom auzi de departe aceleasi versuri care pe vremuri ne aduceau impreuna de oriunde: „O, my love, my darling/ I've hungered for your touch...”

Am facut dragoste

Fac parte din categoria norocoaselor. Eu am trait prima experienta sexuala alaturi de barbatul iubit. Asteptasem destul de mult, eram ultima virgina dintre prietenele mele, asa ca aveam mari emotii legate de “marele moment”. Majoritatea prietenelor ma avertizasera ca nu-i mare filosofie cu sexul si nu trebuie sa fiu dezamagita daca nu functioneaza totul “ca in filme”.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri