Setari Cookie-uri

Adevarul despre prima experienta sexuala

Cere-i unei femei sa vorbeasca despre dragoste si nu va mai conteni sa expuna teorii, pareri, experiente mai mult sau mai putin personale. Roag-o sa vorbeasca despre sex si va rosi pana in varful urechilor preferand sa schimbe agil subiectul. Noi am deschis cutia Pandorei si, sub umbra anonimatului - asa cum sunt sigura, veti ramane si voi, am hotarat sa spargem gheata. Acestea sunt povestile noastre. Le asteptam si pe ale voastre.

Da, am fost fraiera, am avut o gandire puerila, am considerat ca sunt stapana pe situatie, ca sunt puternica si nu am fost. Nu sunt nici acum, desi ma mint ca as fi. Port in continuare stigmatul lipsei primei mari iubiri.

Nu as schimba nimic

Eram un copil. O adolescenta tanara, rebela, dornica de a cunoaste, gata mereu sa se arunce cu capul inainte in orice fel de experienta. Il iubeam. Ma iubea. Nu a fost insa suficient. A fost cumplit. Mult timp am spus ca nu as mai avea curajul sa o fac a doua oara.

Timpul a trecut, relatia a imbatranit, intr-un sfarsit s-a...sfarsit iar peste mine au trecut ani in care “a face dragoste” devenise un suniect tabu. Cautam relatii platonice, credeam ca sunt frigida, nu intelegeam unde vad altii “frumosul”. As fi ales mereu o plimbare, sau o conversatie, sau un film impartit intre doua fotolii. Ma feream de asta, ma ascundeam...imi era frica de durere, vedeam totul in culori vulgare si percepeam actul in sine ca pe o obligatie bolnava pe care nu eram dispusa sa o achit.

Au trecut ani si am avut norocul de a intalni un barbat care sa imi arate tot ceea ce nu vazusem pana atunci. Poate abia acum a fost pentru prima data. Nu stiu...oricum ar fi, ce a fost a fost. Nu regret nimic. Nu as schimba nimic pentru ca si aceasta experienta m-a adus mai aproape de ceea ce sunt acum. Iar acum sunt bine.

Si parerea lui...

De dragoste... intaia oara...

Suna atat de frumos cand spui acest lucru.. cuvintele imi rasuna in cap.. prima data... prima data cand am facut ceva sau altceva mereu ramane intiparit in memorie.. in suflet. Imi aduc aminte spre exemplu acum prima data cand am mers pe bicicleta.. sau cand am condus masina prima data. De asemenea imi aduc aminte prima data cand am fumat, a fost bineinteles ceva nou. Probabil din acest motiv m-a impresionat, pentru ca era frica aceea.. “de nou”. Si de asemenea faptul ca stiai ca e interzis.

Bineinteles imi aduc aminte si prima data cand am facut sex... sau mai bine spus dragoste pentru ca la acel moment nu puteam percepe altceva decat dragoste. Cu acelasi sentiment de frica fata de nou si de dorinta intensa care invingea de departe frica s-a intamplat. Nu s-a petrecut asa cum ar fi trebuit. Desi eram de ceva vreme cu “ea” si ne doream ca prima data sa fie ceva special, intr-un cadru special, s-a intamplat asa cum se intampla majoritatea lucrurilor frumoase dintr-o “intamplare”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.