Setari Cookie-uri

Adevarul despre prima experienta sexuala

Cere-i unei femei sa vorbeasca despre dragoste si nu va mai conteni sa expuna teorii, pareri, experiente mai mult sau mai putin personale. Roag-o sa vorbeasca despre sex si va rosi pana in varful urechilor preferand sa schimbe agil subiectul. Noi am deschis cutia Pandorei si, sub umbra anonimatului - asa cum sunt sigura, veti ramane si voi, am hotarat sa spargem gheata. Acestea sunt povestile noastre. Le asteptam si pe ale voastre.

Pentru mine nu a fost ca in filme, a fost mai frumos. Fiind foarte indragostita nu a contat foarte mult placerea fizica si mai mult faptul ca atinsesem un nivel de maxima intimitate cu barbatul pe care il iubeam. Sa spun drept, nu a fost mare placere fizica, insa nici o experienta dureroasa cum s-a intamplat altora. Mi-a placut, eram fericita.

Mi s-a intamplat apoi o singura data sa fac sex cu un barbat pe care nu il iubeam si am ajuns astfel sa apreciez mai mult faptul ca am avut norocul chior sa imi incep viata sexuala alaturi de un barbat pe care il iubeam, ca am facut dragoste.

Am facut sex

A fost o prostie si a fost prostia mea la mijloc. Am asteptat 18 ani si 11 luni sa vina printul pe un cal alb si nu a venit. Am asteptat marea dragoste, nu am intalnit-o, nu am gasit pe nimeni fata de care sa ma simt indeajuns de sigura incat sa ma pot dezvalui in totalitate. Influentata fiind de experientele prietenelor care trecusera de ceva timp de etapa “maturitatii”, m-am hotarat ca trebuie sa scap si eu de “problema”. Priveam ca fraiera virginitatea drept o problema. Abia acum realizez ca, de fapt, ma simteam aiurea pentru ca eu, spre deosebire de prietene, nu reusisem sa imi intalnesc prima iubire, iar virginitatea confirma parca acest lucru. Nu, nu am fost vreo sfanta, am avut cateva relatii nu tocmai stabile, dar pur si simplu nu am intalnit pe nimeni indeajuns de bun.

Asa ca am planuit prima experienta. M-am hotarat ca voi cunoaste pe cineva nou, care ma atrage, dar alaturi de care nu as putea sa raman prea mult, apoi la interval de cateva zile se va produce evenimentul, iar apoi voi rupe orice legatura cu persoana respectiva. Zis si facut! L-am intalnit intr-un club, la a treia intalnire s-a produs evenimentul. 3 minute de chin, dupa care l-am indepartat. A doua zi ma suna spunandu-mi cat de mult isi doreste sa imi cunoasca parintii si ca ma poate insoti acasa pentru a face Craciunul impreuna. Nu a avut sansa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.