Setari Cookie-uri

Adevarul despre prima experienta sexuala

Cere-i unei femei sa vorbeasca despre dragoste si nu va mai conteni sa expuna teorii, pareri, experiente mai mult sau mai putin personale. Roag-o sa vorbeasca despre sex si va rosi pana in varful urechilor preferand sa schimbe agil subiectul. Noi am deschis cutia Pandorei si, sub umbra anonimatului - asa cum sunt sigura, veti ramane si voi, am hotarat sa spargem gheata. Acestea sunt povestile noastre. Le asteptam si pe ale voastre.

Nu o sa uit cu siguranta ziua aceea si mai ales nu o sa uit razele soarelui de iarna care cadeau pe pat .... Mi-au ramas intr-un fel sau altul intiparite in cap. Si a urmat dupa o descoperire. Si o dragoste bolnavicioasa. A trecut prin stadiul de iubire frumoasa prin pasiune si prin obsesie. A trecut de la a face “dragoste” la “sex” si de la pasiune la perversitate.

Insa asa cum a fost, prima data cand am facut dragoste va ramane ca cel mai special lucru care s-a intamplat. Acum soarele nu mai cade la fel pe pat, insa reusesc sa redescopar bucuria primei dati de fiecare data cand simt langa mine pentru prima data un suflet cald care sa merite sa il tin in brate si din el sa respir.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.