Se spune ca marimea nu conteaza. Serios? Noi am decis sa va spunem adevarul...

Speed dating: Subtextul unei intregi relatii in doar 4 minute

Marime si experienta

Numai un barbat sau o virgina ar putea spune ca marimea este putin importanta. Am avut nefericita experienta de a ma indragosti realmente de un barbat putin inzestrat. Luni de zile nu am facut nimic. Imbratisari, saruturi, plimbari lungi si multe discutii savuroase si interminabile. Prima noapte a inceput superb. Fusese asteptata de amandoi, amandoi eram indragostiti unul de altul, iar eu una credeam ca imi gasisem jumatatea. Totul a fost minunat pana... la acel punct. Nu pot descrie penibilul situatiei si nici felul in care ma straduiam sa “cosmetizez” tot ceea ce credeam si simteam.

A fost o experienta cumplita pentru ca el era constient de propriile-i lipsuri. Se astepta ca eu sa-i spun ca totul este in regula, iar eu incercam sa fac tot posibilul sa-i demonstrez ca nu-mi pasa. In dimineata urmatoare am plecat. M-am gandit zile intregi si mi-am dat seama ca eu una nu as reusi niciodata sa fiu cu un barbat care nu ma poate satisface pe acest plan. Poate e urat, poate suna egoist, poate am fost o proasta... dar nu regret decizia luata. Sunt unele lucruri peste care poti trece... altele peste care nu esti pregatit sa treci. Nu aveam puterea psihica pentru a minti, pentru a il face sa simta bine si nici pentru a incerca sa ma autoconving ca totul “va fi bine”.

Oricum, acea experienta m-a convins. M-a convinsa sa nu iubesc sau nu investesc sentimental pana cand nu am niste certitudini si sa nu mai cred toate tampeniile de genul: marimea nu conteaza.
Conteaza. Conteaza enorm. Si partea mai proasta este ca spre deosebire de experienta... ea nu vine cu varsta.

Marimea e relativa

Daca ma simt bine cu una mica atunci nu conteaza, daca nu ma simt bine atunci: conteaza! Ideal ar fi sa fie exact pentru mine. Ca o cheie, insa nu doar o cheie care sa intre in broasca ci o cheie care sa si deschida usa.

Este o tragedie sa fie mica dar poate fi si o tragedie sa fie prea mare! Da, chiar poate fi. Daca este prea mare ajungi sa-ti doresti sa fie mai mica. Dar stii cum e? Tot timpul trebuie sa ai grija ce-ti doresti!

Nu am stat sa masor, practic marimea se “masoara” in functie de placerea oferita. Degeaba e atat de mare incat oricine te-ar invidia pentru prietenul tau daca tu nu te simti excelent in pat.

5 Momente de aur intr-o relatie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: