Setari Cookie-uri

Adevarul despre cat de mult conteaza marimea

Se spune ca marimea nu conteaza. Serios? Noi am decis sa va spunem adevarul...

Imi spunea o prietena ca sexul e ca vinul, cu cat e mai vechi cu atat e mai bun. Astfel tine cont si de faptul ca persoanele se potrivesc si in timp, daca se cunosc reciproc si stiu de ce anume are nevoie fiecare. Lasa-te descoperita si descopera-l, daca lucrurile nu stau extrem de prost chiar pot fi imbunatatite, cu vointa, daruire, rabdare si poate si cu dragoste.


Marimea nu conteaza in cazul barbatilor normali

Toate revistele pentru femei m-au invatat in pubertate si adolescenta ca marimea nu conteaza. Intr-adevar nu a contat nici prima oara, nici a doua oara, nici... hai sa nu ma dau de gol. A contat dupa 11 luni de abstinenta totala de sex, cand hormonii deja nu imi dadeau pace iar munca ma obliga sa imi doresc o relatie stabila de sex sau macar o aventura de o noapte.

Intrucat mica mea pauza incepuse sa imi influenteze starea de spirit, am decis ca trebuie sa fac ceva. Imbracata mai mult vulgar decat sexy, am indraznit sa nu ma intorc acasa singura, ci insotita de un tip ce avea si potential de relatie stabila. Il stiam de mai mult timp, mi-am dat seama ca nu am nicio sansa sa fiu sunata a doua zi daca ma ofer din prima seara, dar ce mai conta? Vroiam sex si nu mai acceptam amanare. Dupa un preludiu prelungit si cam stangaci, a inceput actiunea “digitala”, am crezut ca stia o tehnica noua cu degetul mic. Mare mi-a fost mirarea (atentie caci e prima data cand folosesc acest adjectiv in ceea ce il priveste), cand el m-a anuntat ca mai are un pic si termina.

Afirmatia ca “Marimea nu conteaza!” este oare cea mai mare si cea mai veche minciuna inventata vreodata de un barbat? Pe de o parte da, pe de o parte nu. In primul rand, marimea conteaza doar atunci cand este prea mica sau prea mare.

In al doilea rand, considerand ca marimea medie in erectie este intre 12 si 15 cm (am luat valorile medii obtinute de mai multe studii), in acest caz nu ar trebui sa avem probleme de regula. Totusi, daca un barbat este dotat cu mai putin de 7 cm (in erectie din nou), atunci este mandrul posesor a ceea ce se numeste in termeni medicali, micropenis. Posesorul de penis in miniatura nu ar trebui sa infirme regula conform careia marimea nu conteaza, pentru ca el nu este normal.

Asadar:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.