Setari Cookie-uri

Adevarul despre cat de mult conteaza marimea

Se spune ca marimea nu conteaza. Serios? Noi am decis sa va spunem adevarul...

Ipoteza 1: Un penis mediu are intre 12 si 15 cm.
Ipoteza 2: Un penis mai mic de 7 cm este o anomalie

Concluzia 1: In cazul barbatilor normali, marimea nu conteaza.
Concluzia 2: Cat de ghinionista sa fii sa dai de un micropenis?

Mai exista si problema cand este prea mare sau prea gros, dar cred ca in cazul acesta parerile sunt unanim impartite.

N-as putea iubi un barbat cu penis mic

Virgina fiind sustineam cat ma tinea gura de tare ca marimea nu conteaza. Voiam sa ma marit neprihanita, sa nu am termen de comparatie fiind ferm convinsa ca dragostea va compensa un penis oricat de mic. Si apoi, citisem cateva aberatii prin reviste care mai de care mai experte in probleme sexuale conform carora un penis de vreo 3 cm ar fi de ajuns sa te satisfaca. Ha! 3 cm?! Ha-ha!

Norocul prostului a facut sa intalnesc din prima un barbat grozav de bine inzestrat. Ori poate ar trebui sa reformulez: nu era foarte, ci normal. Insa in comparatie cu eunucii pe care i-am intalnit ulterior, parea scos din povestile cu Feti-Frumosi. Am avut noroc sa incep cu el si spun noroc fiindca daca as fi intalnit un altul prima oara probabil ca parerea mea despre sex ar fi fost dezastruoasa.

Ma culc cu un barbat de la primele intalniri. Pentru ca stiu ca daca e “mic”, indiferent cat de minunata ii este personalitatea, nu voi putea niciodata sa-l iubesc in ciuda acestui defect. Sexul este un element foarte important, vital intr-o relatie. Cum sa renunti la aceasta parte?

Le compatimesc pe cele pentru care marimea nu conteaza. Inseamna ca au fost groaznic de ghinioniste si au dedus ca niciun barbat nu le poarte satisface complet, prin urmare nu conteaza cat de dotat este. Aflati ca are o importanta foarte mare si daca nu l-ati gasit pe cel cu care sa va simtiti perfect, trebuie sa mai cautati si nu sa va resemnati. Marimea conteaza!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.