Setari Cookie-uri

Tantra: exercitiu pentru trezirea energiei sexuale

Cel mai important element in practicile sexuale sacre ramane totusi acceptarea si capacitatea de a ne bucura de placere si frumusete.

Multe dintre practicile tantrice stravechi implica pregatiri elaborate, care onoreaza toate simturile. Mancaruri alese si vin pentru gust, flori pentru vedere, tamaie pentru miros, clopote si alte instrumente muzicale pentru sunet si corpurile noastre pentru atingere. Cel mai important element in practicile sexuale sacre ramane totusi acceptarea si capacitatea de a ne bucura de placere si frumusete.

Foto interior si main: Monika Wisniewska / Shutterstock

Unii profesori definesc sexul tantric ca sexul in care nu se ajunge la orgasm. Pentru ei, este vorbad e o meditatie profunda in doi pentru o perioada lunga de timp. Acesta este un mod minunat de a face dragoste, dar nu si singurul. Nu este nimic de respins in sexualitatea sacra si nici in viata, in general. Fiecare moment este un nou prilej de frumusete si mirare. Nu uita ca esti libera sa iti creezi propriul ritual tantric si sa dai viata celor mai nebunesti fantezii. Cultivarea energiei tale sexuale te va ajuta sa faci asta.

Citește și:

Unii barbati, mai ales cei neexperimetati, nu reusesc sa isi sustina energia sexuala suficient de mult pentru a-i oferi partenerei o experienta cu adevarat profunda si satisfacatoare. Stimularea este atat de intensa incat barbatii nu pot controla. Poti pune in aplicare cateva tehnici care sa il ajute. Prima este mentala, restul, corporale:

1. Vizualizeaza energia circuland prin intreg corpul tau si cel al partenerului. Aceasta te va ajuta sa misti energia din centrul sexual si cel mai intens stimulat si sa prelungesti durata actului sexual.

2. Atunci cand esti unita cu partenerul, indruma-l spre miscari circulare in loc de du-te vino in linie dreapta. Este mai stimulant pentru tine iar fuziunea amoroasa va dura mult mai mult.

3. Pregateste-te pentru intalnirea cu partenerul tau atunci cand esti singura, cu un exercitiu predat de Osho. Poate parea ciudat, dar merita o incercare, cu exceptia cazului in care suferi de inima. deoarece este foarte solicitant.

Citește și:

Ridica mainile deasupra capului si sari timp de zice minute. Striga Hu de fiecare data cand atungi solul. E posibil ca dupa doua minute sa te simti epuizata insa nu te lasa. Continua sa sari si pune energie in miscare. La sfarsitul celor zece minute, relaxeaza-te. Dupa o perioada de timp, vei constata ca muschii abdominali sunt mai puternici dar si ca dispui de o sursa interioara de putere si energie de care nu erai constienta.

Foto share: Efes Kitap/Pixabay

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.