Setari Cookie-uri

Confesiunea saptamanii

In aceasta saptamana am ales sa va prezentam o singura confesiune... pentru ca ne-a cutremurat, ne-a revoltat, insa ne-a amintit ce poate insemna, cu bune, dar mai ales cu rele, dragostea...

In aceasta saptamana am ales sa va prezentam o singura confesiune... pentru ca ne-a cutremurat, ne-a revoltat, insa ne-a amintit ce poate insemna, cu bune, dar mai ales cu rele, dragostea...

Uneori as vrea sa dau timpul inapoi, alteori inainte, dar sunt prinsa intr-un prezent pe care il urasc!


Confesiune spusa de best friend

“Prietenia este exprimarea sincera si fara rezerve a gandurilor si simtirilor tale in faţa unei alte fapturi omenesti, sinceritate totala si dezinteresata in viaţa launtrica cea mai intima, ca o incercare de retraire in profunda simpatie a unei alte fiinte omenesti.” (- I. Conrad)

dragoste August 2007: Ma intalnesc cu cea mai buna prietena si imi marturiseste ca s-a indragostit de un barbat insurat, cu 15 ani mai mare decat ea si care pe deasupra mai are si un copil de 1 an. Pentru cateva minute am ramas fara cuvinte... nu stiam ce sa-i spun... nu stiam daca sa o intreb ceva sau nu. Intr-un final am intrebat-o daca el stie ca ea s-a indragostit de el si mi-a spus ca da. Mi-a povestit multe despre el, mi-a spus ca este barbatul vietii ei, ca nu s-a mai simtit asa de bine langa nici un alt barbat, dar ca ii pare rau ca a aparut asa tarziu in viata ei... prea tarziu pentru ca relatia lor sa aiba un viitor. Cand am auzit aceste cuvinte m-am gandit ca o fi ceva trecator pentru ea, ca ratiunea va invinge sentimentele si va pune punct relatiei, dar nu a fost asa din pacate. Relatia lor a continuat, el ii spune sa fie optimista, ca o sa fie bine, ca o sa poata “striga in gura mare dragostea lor” cat de curand, iar ea... cu toate ca nu este convinsa de promisiunile facute de el, totusi vrea sa il creada.

Pe zi ce trece e tot mai indragostita de el si sufera din ce in ce mai tare pentru ca se gandeste ca poate fi cu el doar cateva minute pe zi (dar acele minute sunt atat de fericite incat uita toata tristetea si suferinta de pana atunci.... si apoi o ia de la capat... tot trista pana a doua zi cand il vede din nou cateva minute).

Cu toate ca el i-a spus ca intre el si sotia sa “nu mai este nimic de un an si ceva”, el merge in concediu alaturi de sotie...”de ochii lumii” zice el, ca sunt un cuplu inca, si daca toti prietenii de familie merg in concediu trebuie sa mearga si ei. Nu stiu daca ar trebui sa-l cred sau nu cand spune aceste cuvinte, dar imi pare rau pentru prietena mea ca sufera atat de mult cand se gandeste ca el este alaturi de femeia fata de care spune ca “ nu mai simte nimic” si se distreaza alaturi de ea si de prieteni pe cand prietena mea sta acasa si viseaza la el.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.