Setari Cookie-uri

Confesiunea saptamanii

In aceasta saptamana am ales sa va prezentam o singura confesiune... pentru ca ne-a cutremurat, ne-a revoltat, insa ne-a amintit ce poate insemna, cu bune, dar mai ales cu rele, dragostea...

In iarna am plecat intr-o minivacanta si m-am gandit sa o chem si pe ea, poate se mai relaxeaza, poate si-l mai scoate din cap. Dar nu a fost asa... era suparata, ingandurata mai tot timpul. Devenea fericita doar in momentul in care primea un sms sau un telefon de la el.

dragoste Eu il cunosc prea putin, asa ca m-am hotarat sa aflu ce fel de om este si daca merita sau nu sa sufere prietena mea din cauza lui. Si cum altfel sa aflu decat prin intermediul internetului, pentru ca acolo el nu ma putea vedea, nu stia cine sunt. Am cautat pe net sa vad daca are vreun cont pe site-uri gen Hi5, Netlog, etc. Si..intr-un final l-am gasit. Mi-am facut si eu un cont, evident nu cu datele mele reale, i-am dat add si am asteptat sa vad cum reactioneaza, daca vorbeste sau nu cu mine. Nu a durat decat 5 minute sa-mi dea accept si apoi am inceput conversatiile.

Trebuie sa precizez ca aveam o poza in care nu se vedea capul, ca in care nu eram eu, era o tipa care arata foarte bine. El a inceput discutiile... m-a intrebat de unde sunt, cu ce ma ocup, etc. A trebuit sa inventez o intreaga poveste care sa para credibila. Si parea ca ma crede... am vorbit 2 zile pe site-ul respectiv dar dupa prima zi mi-a propus sa vorbim pe messenger.

A doua zi...i-am zis ca e mai comod intr-adevar pe mess si mi-a dat imediat id-ul lui. Mi-a propus sa iesim in oras, la o cafea... era dornic sa ma cunoasca. Eu i-am spus ca sunt profesoara de sport, iar el imi tot spunea ca are nevoie de un antrenor personal... si tot feluri de apropo-uri de genul acesta. A inceput sa-mi ceara poze “intregi” cu mine ca era curios cum arat, dar nu puteam sa-i trimit pentru ca nu aveam o poza intreaga cu tipa respectiva de a carei poza m-am folosit.

Nu am vorbit decat de vreo 10 ori cu el, dar mi-am facut o parere. El mi-a marturisit ca e insurat. Dar bineinteles ca nu a zis nimic de amanta. Un barbat insurat, cu un copil de un an si ceva, care are amanta careia ii spune ca o iubeste, ca e dragostea vietii lui, cred eu ca nu ar avea ce sa vorbeasca pe net cu alte femei (avea in lista pe site-ul respectiv peste 50 de femei care ii multumeau ca le-a vizitat pagina, si care ii faceau complimente). Nu stiu daca si cu celelalte a vorbit la fel ca si cu mine, dar e destul si cu mine, avand in vedere ca ii spunea prietenei mele ca o iubeste asa de mult...un om care iubeste nu ar trebui sa invite in oras alte femei, si sa bata tot felul de apropo-uri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.