Setari Cookie-uri

Confesiunea saptamanii

In aceasta saptamana am ales sa va prezentam o singura confesiune... pentru ca ne-a cutremurat, ne-a revoltat, insa ne-a amintit ce poate insemna, cu bune, dar mai ales cu rele, dragostea...

Am deraiat putin de la subiectul principal dar revin acum... in a 3 a zi de excursie s-au impacat. El i-a trimis multe sms-uri, a sunat-o in fiecare ora, a fost foarte insistent. M-am asteptat sa se impace inca dinainte sa se intample asta, pentru ca am vazut-o cum reactioneaza la ce zice el. Mi-a spus atunci... ”mai incerc o data... asta e... vedem noi ce o sa se intample”. Eu i-am zis ca e alegerea ei, doar ca sper sa nu mai sufere niciodata atat de mult.

Ne-am intors din excursie, ei si-au reluat relatia, dar ea zice ca nu o sa poata sa fie niciodata la fel ca inainte pentru ca acum are totusi o urma de indoiala: ”oare chiar ar fi iesit in oras cu acea persoana, oare ar fi inselat-o si pe ea daca acea persoana cu care a vorbit el pe net nu eram eu, ci o tipa care chiar voia o relatie cu el?”. Din pacate asta nu o sa aflam niciodata, pentru ca el stie acum ca am fost eu. De acum inainte probabil ca va fi mult mai precaut, daca va vrea sa o insele pe prietena mea.

dragoste El incearca acum sa o convinga pe ea ca nu-l caracterizeaza deloc astfel de discutii si ca a fost cea mai mare greseala a vietii lui ca a vorbit cu acea persoana. Si pe mine incearca sa ma convinga acest lucru, dar eu avand in vedere ca l-am cunoscut doar asa, pe net, nu cred ca voi putea vreodata sa-mi schimb parerea despre el.

Tot ce-mi doresc acum e ca prietena mea sa fie fericita. Nu conteaza daca alaturi de el sau alaturi de alt barbat. Daca e sa fie alaturi de el, sper sa fie asta ultima data cand o va dezamagi.

Eu nu pot sa mai fac nimic pentru ea din acest punct de vedere. Nu pot sa-i spun nici de bine nici de rau pentru ca daca e sa ramana cu el (el ii tot promite ca divorteaza..etc.) m-ar uri daca as spune lucruri urate despre el si nu as vrea sa stric prietenia cu ea pentru el. Probema mea e ca daca ramane cu el... el o sa ma urasca probabil toata viata pentru ce i-am facut acum, cu toate ca el mi-a zis ca nu are nimic cu mine si ca apreciaza ce am facut pentru prietena mea. Mi-e frica sa nu incerce sa o indeparteze de mine, de frica sa nu mai descopar vreo aventura de-a lui.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.