Setari Cookie-uri

Confesiunea saptamanii

In aceasta saptamana am ales sa va prezentam o singura confesiune... pentru ca ne-a cutremurat, ne-a revoltat, insa ne-a amintit ce poate insemna, cu bune, dar mai ales cu rele, dragostea...

Concluzia mea a fost ca vorbele pe care i le spune prietenei mele nu sunt adevarate, ca nu are fata de ea sentimentele de care vorbeste, si intr-o zi cand prietena mea mi-a zis ca se gandeste sa puna capat relatiei dar ca nu crede ca ar fi in stare, pentru ca in momentul in care il vede uita de tot, m-am hotarat sa-i spun despre discutiile mele cu el.

dragoste In momentul in care a citit a crezut ca o sa cada cerul peste ea, era disperata, ii venea sa planga (ea nici macar nu stia ca el are pagina respectiva pe internet). In acea zi si in ziua urmatoare era foarte hotarata sa puna capat relatiei. A plans doua zile, nu a mancat nimic, inca nu-i venea sa creada ca el... care o iubea doar pe ea...a putut sa faca asa ceva.

Ea era distrusa din cauza lui, iar eu, din cauza ei. Mi se rupea sufletul sa o vad asa, sa stiu ca sufera atata... si ca sunt si eu vinovata ca i-am aratat acele discutii.

In acele 2 zile el nu era in tara... i-a spus doar la telefon ca nu mai vrea sa-l vada, ca s-a terminat tot... iar el i-a spus ca orice i-ar fi zis oricine nu este adevarat. Ea i-a spus ca a vazut cu ochii ei toate discutiile si atunci el a zis ca nu trebuie sa-l judece dupa cum a vorbit cu acea persoana pe net, ci pentru cum este el....dar cum este el?...asta e intrebarea! ....doar el stie asta.

Am stat in acele 2 zile doar in fata calculatorului si am vorbit cu ea (nu puteam sa vorbim la telefon ca sa nu auda parintii ei, pentru ca nu mai stia nimeni in afara de mine ca ea este indragostita de un barbat insurat)... era disperata... imi zicea ca isi doreste sa poata sa fie la fel de ferma ca la telefon si atunci cand se intalneste cu el.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.