Setari Cookie-uri

Confesiuni despre casatorie

Din randul confesiunilor publicate in ultima saptamana am ales cateva care vorbesc despre casatorie: pentru ca este un subiect amplu care poate fi privit din infinite unghiuri

Prima Iubire

Confesiune spusa de Pseudonim

Sunt casatorita cu un barbat cu 25 de ani mai mare decat mine, pe care il cunosc de 9 ani si suntem casatoriti de aproape 5 ani. Timpul a trecut repede pe langa noi, ne-am certat, ne-am impacat, desi din pacate toate diferentele noastre au lasat urme adanci in sufletul meu. Din fericire, el este un tip optimist, vesel, inteligent si nu isi arata varsta. Are multe proiecte de viitor, vrea sa imi ofere totul, sa nu imi lipseasca nimic, sa ma faca fericita, insa de la o vreme inima mea nu mai este la fel de deschisa ca inainte, parca nicio preocupare de pana acum nu mai este importanta. Pana acum cateva luni eram doritoare sa construim o casa, sa facem un copil, sa calatorim, sa investim banii, sa facem o afacere, sa ne implinim din toate punctele de vedere, insa ceva s-a intamplat.

casatorie In viata mea a reaparut prima iubire, baiatul care ma iubeste ca un nebun din clasa a V-a si care se pare ca nu a incetat niciodata sa ma iubeasca, desi a suferit enorm atunci cand eu am plecat la facultate in alt oras si a stiut de atunci ca ma va pierde si asa a fost. Ultima data cand am fost sa-l vad nu am vrut sa recunosc ca intalnisem un alt barbat (actualul meu sot), desi el a stiut din momentul in care am coborat din tren. Ne-am despartit cu promisiunea ca vom face sarbatorile de iarna impreuna, dar cand a plecat trenul am simtit un gol imens in inima mea si mi-am dat seama ca ceva s-a rupt, poate pentru totdeauna. In noiembrie l-am sunat si i-am spus ca relatia noastra frumoasa de dragoste nu mai poate continua, ca l-am ales pe celalalt. Am stiut ca ii fac un rau foarte mare si poate nu isi va reveni niciodata, ca nu va mai putea iubi pe nimeni asa cu m-a iubit pe mine, ca locul meu nu va putea sa-l ocupe nici o femeie, oricat de mult l-ar iubi. Si asa a fost!

Am ales intr-un mod egoist exact ce am considerat ca ma face fericita, am ales persoana care imi punea lumea la picioare, care imi asigura protectie si siguranta viitorului. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar am invatat sa-l iubesc pe sotul meu pentru caracterul si generozitatea lui. Mi-am reintalnit prima iubire dupa 9 ani, de fapt imi doream sa il reintalnesc ca sa vorbim, sa-i cer iertare pentru felul in care m-am comportat, pentru ca am fost nedreapta si pentru ca a suferit enorm din cauza mea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.