Setari Cookie-uri

Confesiuni despre casatorie

Din randul confesiunilor publicate in ultima saptamana am ales cateva care vorbesc despre casatorie: pentru ca este un subiect amplu care poate fi privit din infinite unghiuri

Poate ca pana la urma tot Dumnezeu le aseaza pe toate in fagasul lor normal, insa pana atunci eu traiesc cu gandul la el si cu teama ca daca i se intampla ceva eu n-am sa pot fii langa el. Imi este foarte greu sa gasesc raspuns la zbuciumul meu si doar sper ca timpul sa ma ajute sa-mi gasesc echilibrul si linistea in viata, lucruri pe care le-am pierdut atunci cand el a reaparut in viata mea.

La final, un strop de optimism: dragostea invinge mereu!

Confesiune spusa de fatacuokialbastri

Cum sa incep... in toamna ma marit!!! Si ma marit cu cel mai minunat om din lume! Desi povestea noastra are un inceput nu tocmai frumos... ne-am cunoscut acum 2 ani, nu pot spune ca a fost dragoste la prima vedere insa.. dupa o saptamana am realizat cat de mult ne potrivim. Am petrecut Anul Nou impreuna dupa care ceva s-a rupt... nici acum nu-mi explic ce anume a fost... in fine, soarta a facut sa ne despartim pentru 3 luni, perioada in care si eu si el am avut pe altcineva (eu chiar ma mutasem la noul meu iubit..). Si, cum o minune se petrece cand nu te astepti, asa a fost si la mine. Ma despartisem de ultimul meu prieten (cel la care m-am mutat dupa relatia cu viitorul meu sot:) din motive intemeiate: gelozia lui exagerata. Ma controla tot mai des, ajunsesem sa stau non-stop in preajma lui, se crispa cand un alt barbat se uita la mine... oribil oricum... un comportament de om josnic.

Nu sufeream, insa ma gandeam ce sa fac cu viata mea si raspunsul a venit singur... am primit un telefon de la iubitul meu care ma invita in oras... fara sa stie ca ma despartisem de ex. Pur si simplu
din seara aia am ramas impreuna... si in toamna ne casatorim... sunt mai fericita ca niciodata
asa ca fetelor ascultati un sfat: niciodata nu stii de unde vine iubirea si cu cine ti-e sortit sa ramai, bafta tuturor!!

fiat 500 Poti publica si tu o confesiune anonima aici.

Si daca tot suntem la capitolul confesiuni, iti spunem un secret! Ultimul racnet in materie de accesorii in acest sezon este Fiat 500! Click aici pentru a te convinge!




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.