Setari Cookie-uri

Top 10 povesti de dragoste

Nimic nu este mai frumos pe aceasta lume decat sa fii indragostita, sa simti ca viata ta este completa numai cand el este iti este alaturi, daruindu-ti doar tie toata dragostea sa.

Nimic nu este mai frumos pe aceasta lume decat sa fii indragostita, sa simti ca viata ta este completa numai cand el este iti este alaturi, daruindu-ti doar tie toata dragostea sa. Inceputurile unei povesti de dragoste sunt cele mai frumoase, niste amintiri de nepretuit care iti vor ramane in suflet indiferent de turnura pe care relatia voastra o va lua peste ani si ani.

Din cauza speculatiilor presei de scandal, vedetele au ales sa isi traiasca povestile de amor in spatele blitzurilor, negand deseori ca formeaza un cuplu, afirmand ca sunt doar amici. Dupa ce sunt prinsi in ipostaze intime, sarutandu-se sau imbratisandu-se, starurile devin si mai zgarcite in declaratii, preferand sa declare sec: “No Comment!“

Norocul nostru, al celor care ne place sa mai citim cate o picanterie despre vedete, il reprezinta apropiatii cuplurilor celebre, care declara, sub anonimat, detalii din viata si intimitatea vedetelor. Pe baza acestor declaratii, dar si a vedetelor, am realizat un top al celor mai frumoase povesti de dragoste.

10. Cand eram mica, Printul William era idealul meu de barbat si adormeam de nenumarate ori visand la ziua in care voi deveni aleasa lui. Se pare ca asteptarile mele au fost un pic cam mari, intrucat frumoasa Kate Middleton i-a furat inima viitorului rege al Marii Britanii. Relatia lor de iubire a inceput in 2001, pe bancile universitatii St Andrews, unde cei doi erau colegi. Pentru a evita presiunea presei de scandal, printul a refuzat pana in 2004 sa recunoasca ca formeaza un cuplu. Imediat dupa ce a admis ca sunt impreuna de 3 ani, au inceput sa apara zvonuri din ce in ce mai insistente cu privire la data nuntii. Infuriat la culme de aceste zvonuri, William, in varsta de 22 de ani la vremea respectiva, a declarat ca nu are niciun gand de insuratoare pana la 28-30 de ani.

In 2007, dupa 5 ani de iubire ascunsa de ochii presei, Kate si Will si-au spus adio, motivand ca interesele lor s-au schimbat radical de cand au terminat facultatea. Se pare insa ca nu au putut sta deoparte unul de celalalt, iar in august si-au reluat relatia. In decembrie, presa a primit o noua stire de senzatie: printul William si Kate Middleton se vor casatori in vara anului 2009. Palatul Buckingam si viitorul cuplu regal au refuzat sa comenteze in vreun fel stirea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.