Setari Cookie-uri

Top 10 povesti de dragoste

Nimic nu este mai frumos pe aceasta lume decat sa fii indragostita, sa simti ca viata ta este completa numai cand el este iti este alaturi, daruindu-ti doar tie toata dragostea sa.

9. Studiourile de filmare de la Buftea sunt locul unde se nasc unele dintre cele mai frumoase povesti de iubire autohtone. Dupa Adela Popescu-Dan Bordeianu, Ioana Ginghina-Alex Papadopol, Anda Adam-Victor Slav, a venit randul lui Smiley sa fie sagetat de Cupidon. Inima sa a fost cucerita fara drept de apel de partenera sa din serialul “Cu un pas inainte”, Laura Cosoi. Desi amandoi erau implicati in relatii serioase, au renuntat fara prea multe regrete la parteneri pentru a putea fi impreuna. Laura a recunoscut ca simtea ca ii lipseste ceva pana sa il cunoasca pe Smiley, iar acum se considera cea mai norocoasa fiinta de pe lume.


8. Este lucru stiut ca daca esti foarte frumoasa, producatorii de film de la Hollywood nu te iau in serios si ca este nevoie de multa ambitie si munca pentru a dovedi ca meriti sa primesti un rol intr-un productie de anvergura. In aceeasi situatie s-a aflat si Halle Berry la inceputul carierei sale actoricesti cand nu primea roluri din cauza culorii pielii. Dupa ce reuseste sa intre in clubul select al actorilor respectati, se indragosteste de un cantaret obscur de R&B, Eric Benet, cu care se si casatoreste in 2001. Casnicia lor s-a terminat 4 ani mai tarziu, din cauza aventurilor extracionjugale ale lui Benet.

Dupa un divort dureros, Halle Berry isi pierduse speranta ca se va mai indragosti vreodata. Dar cum caile Domnului sunt necunoscute, in 2005 i-a cazut cu tronc un manechin mai tanar decat ea cu 8 ani. Desi i-a respins avansurile datorita diferentei de varsta, intr-un final se lasa induplecata si ii accepta invitatia la cina. In prezent, sunt in continuare impreuna, iar in februarie au devenit parintii unei fetite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.