Setari Cookie-uri

Top 10 povesti de dragoste

Nimic nu este mai frumos pe aceasta lume decat sa fii indragostita, sa simti ca viata ta este completa numai cand el este iti este alaturi, daruindu-ti doar tie toata dragostea sa.

7. Iubirea Ilenei lazariuc pentru Ion Ion Tiriac a fost supusa la multe incercari de- a lungul vremii. Dupa o relatie de 5 ani, cu suisuri si coborasuri, cu certuri si impacari demne de telenovele, Ileana si Ion si-au spus adio, fiind convinsi ca le va fa mai bine separat. Ion Ion a ales sa isi cladeasca o familie cu Maria Marinescu la 3 luni de la prima intalnire, pe cand Ileana a preferat sa pastreze discretia in privinta vietii ei sentimentale. Deoarece Maria Marinescu nu a reusit sa il faca pe Ion Ion sa o uite pe fosta sa iubita, cei doi au divortat dupa scurt timp. In aceeasi perioada, Ileana a aflat ca este insarcinata cu copilul miliardarului, fapt ce a grabit impacarea celor doi.

6. Beyonce a refuzat intotdeauna sa dea detalii despre viata ei amoroasa, lasand presa sa speculeze cat vrea pe aceasta tema, iar iubitul ei, Jay-Z a adoptat aceeasi schema. Dupa o relatie de 6 ani, sexoasa mulatra a acceptat cererea in casatorie a lui Jay-Z, iar in luna martie a acestui an au spus “Da”. Beyonce si Jay-Z au refuzat sa confirme ca s-au casatorit, cantareata preferand sa isi ascunda verigheta la fiecare iesire in public.

5. Dintre toti baietii din Romania, Elena Basescu s-a indragostit tocmai de fiul rivalului tatalui sau, Andrei Hrebenciuc. Comparati de presa cu Romeo si Julieta, cei doi trebuie admirati pentru puterea si ambitia cu care si-au protejat povestea de iubire in fata celor care nu vroiau sa ii vada impreuna. Vazand ca fiica sa il iubeste cu adevarat pe Hrebe Jr., Traian Basescu s-a vazut nevoit sa accepte aceasta relatie incomoda. Elena si Andrei formeaza un cuplu de 1 an de zile, si desi s-au despartit de nenumarate ori, cei doi au uitat repede de divergente, revenind de fiecare data la sentimente mai bune.

4. Nimeni nu stie cum a inceput povestea de iubire dintre Zana Surpizelor, Andreea Marin, si Elvis Presley al Romaniei, Stefan Banica. Multi au acuzat-o pe Andreea ca s-ar fi cuplat cu Stefan doar pentru a-i da peste nas rivalei sale, Mihaela Radulescu, dar se pare ca s-au inselat. Cuplul Banica a preferat sa isi traiasca povestea de iubire departe de blitzurile paparazzilor, devenind in acest fel tinta preferata a acestora.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.