Setari Cookie-uri

Top 10 povesti de dragoste

Nimic nu este mai frumos pe aceasta lume decat sa fii indragostita, sa simti ca viata ta este completa numai cand el este iti este alaturi, daruindu-ti doar tie toata dragostea sa.

3. Andreea Raicu si Tudor Chirila au impartit pe toata lumea in 2 tabere: cei care considerau ca frumoasa bruneta este prea buna pentru nabadaiosul Tudor Chirila, iar ceilalti care ii vedeau ca pe un cuplu perfect, in care contrastele se atrag. Andreea a recunoscut intr-un interviu ca viata alaturi de un artist complex ca Tudor nu este usoara, dar in niciun caz nu este plictisitoare. Pe cealalata parte, Tudor se enerveaza de fiecare data cand este intrebat de iubita sa, preferand sa vorbeasca doar despre cariera sa. Desi la inceput foarte putini ii vedeau impreuna, acum, dupa o relatie de 2 ani, toata lumea asteapta cu suflteul la gura ziua in care isi vor anunta casatoria.

2. Pana sa il cunoasca pe Brad Pitt, Angelina Jolie era impotriva nasterii, preferand sa adopte copii din tari sarace. Situatia s-a schimbat total dupa ce sexosul actor a intrat in viata excentricei vedete. Prin dovezile zilnice de iubire si devotament, Brad Pitt a convins-o pe Angelina Jolie sa faca un copil impreuna. Cel mai asteptat copil de la Hollywood, Shiloh, a venit in lume in mai 2006, reusind sa ii apropie si mai mult pe Angie si Brad. In februarie 2008, Angie a dezvaluit ca este din nou insarcinata cu gemeni. Intr-un interviu acordat revistei americane Vanity Fair, actrita a declarat ca adora sa fie gravida, iar sexul in aceasta perioada este fenomenal.

1. Protagonistii celei mai frumoase povesti de iubire din ultimii ani sunt Cristi Chivu si Adelina Elisei. S-au cunoscut vara trecuta, la un concert al trupei Holograf, iar dupa 4 luni, Chivu s-a asezat in genunchi si i-a cerut Adelinei sa ii fie alaturi la bine si la greu, pentru tot restul vietii. Adelina a acceptat fara sa stea prea mult pe ganduri si au inceput sa isi faca planuri pentru nunta ce va avea loc pe 6 iulie, la Palatul Stirbei. Cu 2 saptamani inainte de cununia religioasa, Adelina si Cristi au aflat ca vor deveni parinti.

Adelina Elisei si Cristi Chivu se afla pe locul intai in topul celor mai fumoase povesti de dragoste deoarece au stiut sa fie discreti, evitand sa isi expuna in presa povestea de iubire, dar in acelasi timp, au impartasit tuturor momentele importante care le-au marcat existenta.

Un articol de Roxana Pitic

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.