Setari Cookie-uri

Din adolescenta turmentata in femeie maritata

Am 23 de ani, lucrez intr-un birou de avocatura din Constanta si duc o viata linistita alaturi de sotul meu, insa din timpul adolescentei am inceput sa am probleme in dragoste si nu numai. Mi-au placut dintotdeauna baietii rai, rebeli, care nu tin cont de regulile societatii, care au curajul sa sfideze pe oricine, oricand, oricum. Am avut numai de pierdut din cauza ca am fost atrasa de cine nu trebuia si m-am implicat in relatii care mi-au adus doar intamplari nefericite si suferinta, insa acum nu regret, pentru ca mi-am dat seama ca eram doar o copila naiva, fascinata de nou si crezand ca tot ce zboara se mananca. Vreau doar sa-mi descarc sufletul si sa va spun povestea vietii mele, care m-a invatat care este diferenta intre baietii rai si cei buni.

Am 23 de ani, am terminat o facultate buna din Constanta, iar acum lucrez intr-un birou de avocatura si duc o viata linistita alaturi de sotul meu, insa din timpul adolescentei am inceput sa am probleme in dragoste si nu numai. Mi-au placut dintotdeauna baietii rai, rebeli, care nu tin cont de regulile societatii, care au curajul sa sfideze pe oricine, oricand, oricum. Am avut numai de pierdut din cauza ca am fost atrasa de cine nu trebuia si m-am implicat in relatii care mi-au adus doar intamplari nefericite si suferinta, insa acum nu regret, pentru ca mi-am dat seama ca eram doar o copila naiva, fascinata de nou si crezand ca tot ce zboara se mananca. Vreau doar sa-mi descarc sufletul si sa va spun povestea vietii mele, care m-a invatat care este diferenta intre baietii rai si cei buni.

Inca din liceu, in clasa a 10-a, am cunoscut un tip pasionat de motoare, cu care incepusem sa ies in oras cu motocicleta lui, alaturi de gasca lui de amici. Era un mediu nou, total diferit de ceea ce intalnisem pana atunci si care mi se parea foarte palpitant, departe de stilul meu de viata linistit de pana atunci. Bineinteles ca parintii nu stiau unde si cu cine umblam eu, pentru ca inventam mereu tot felul de pretexte, ba ca dorm la cea mai buna prietena, pe care o cunosteau de ani buni si nu-si faceau nici un fel de griji, ba ca sunt la aniversarea nu stiu cui, ba ca sunt in oras cu colegii de liceu. Eram foarte mandra de mine ca reuseam sa-i pacalesc si ca ei inca aveau incredere in mine, fara sa-mi reproseze mare lucru.

Problemele adevarate au inceput in momentul in care m-am indragostit de unul dintre prietenii iubitului meu de atunci. Celalalt era un tip foarte rebel si interesant, parea ca stie pe toata lumea, calatorea mult, era genul de om caruia daca ii venea sa plece la 11 noaptea in Vama Veche cu motocicleta, pleca. M-am despartit de iubitul meu si am inceput sa ies cu prietenul lui, Mihai. Lipseam din ce in ce mai mult de acasa noaptea, mergeam cu el prin cele mai ascunse barulete din Bucuresti, de existenta carora habar n-aveam, cunosteam tot felul de oameni, mult mai mari ca mine si eram fericita sa intru in noua lume a lui Misu. Pentru mine, lucrurile se derulau cu viteza unui uragan, nici nu mi-am dat seama prea bine cand m-am trezit dimineata in garsoniera lui Mihai, cu mine in patul lui si alti doi tipi care dormeau imbracati pe doua fotolii pliante. Imi pierdusem virginitatea la 17 ani, fara prea multe cuvinte de dragoste sau promisiuni, iar Misu se purta de parca nu era nimic special. Pentru el, eram probabil una dintre multele fete naive ce i-au cazut in plasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.