Setari Cookie-uri

Din adolescenta turmentata in femeie maritata

Am 23 de ani, lucrez intr-un birou de avocatura din Constanta si duc o viata linistita alaturi de sotul meu, insa din timpul adolescentei am inceput sa am probleme in dragoste si nu numai. Mi-au placut dintotdeauna baietii rai, rebeli, care nu tin cont de regulile societatii, care au curajul sa sfideze pe oricine, oricand, oricum. Am avut numai de pierdut din cauza ca am fost atrasa de cine nu trebuia si m-am implicat in relatii care mi-au adus doar intamplari nefericite si suferinta, insa acum nu regret, pentru ca mi-am dat seama ca eram doar o copila naiva, fascinata de nou si crezand ca tot ce zboara se mananca. Vreau doar sa-mi descarc sufletul si sa va spun povestea vietii mele, care m-a invatat care este diferenta intre baietii rai si cei buni.

Peste un an, l-am cunoscut pe Doru, un tip extraordinar, student la facultatea de psihologie. Din partea lui, atractia a existat din prima clipa, insa eu nu eram pregatita sa flirtez din nou, sa ma bucur de iubire, de relatii, dupa experientele traumatizante prin care trecusem. El si-a dat seama ca suferisem foarte mult in trecut si a avut rabdare. M-a cucerit prin atitudinea lui calda si intelegerea pe care mi-o arata in fiecare moment. Intr-un final, mi-am deschis sufletul in fata lui si i-am povestit toate lucrurile oribile pe care le traisem, iar el mi-a castigat increderea, spunandu-mi ca nu se grabeste sa ajunga nicaieri, ci vrea doar sa ne cunoastem mai bine. Fiind cu un an mai mare decat mine, ne era usor sa ne sincronizam si aveam pasiuni comune: ne placea sa mergem la film, sa ne plimbam prin oras, iar, mai apoi, sa facem multe calatorii in tara. I-am cunoscut familia, iar el se indragostise cu adevarat de mine, fiind foarte implicat in tot ceea ce faceam. Dupa multe, multe luni de tatonari din partea mea, am decis ca el e omul potrivit pentru a-mi reincepe viata si am decis sa ii acord o sansa.

Ca iubit, s-a dovedit a fi chiar mai grijuliu si mai tandru decat era inainte, ca simplu prieten, ascultandu-mi toate temerile, dorintele si visele. Usor, usor, relatia noastra a evoluat si am inceput sa ne facem planuri de viitor. Am dat si eu la facultate, iar in anul 2 ne-am casatorit. Totul merge perfect in relatia noastra, iar el este “baiatul bun” de care aveam nevoie pentru a putea sa-mi continui viata. Acum pot marturisi ca Doru a fost cel care mi-a vindecat ranile lasate de adolescenta mea salbatica, fara noima, datorita intelegerii si iubirii lui. Concluzia: nu va lasati cucerite de tipii care isi fac o meserie din a fi rebeli si din a seduce femei, ci alegeti-va un baiat care sa stie sa va pretuiasca cu adevarat. V-o spune o persoana care a trait asta pe propria ei piele!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.