Setari Cookie-uri

Iubirea mea s-a transformat in chin si batai

L-am cunoscut pe Robert intr-o noapte frumoasa de august, pe cand eram in vacanta la Costinesti, cu prietenele mele. Aveam 19 ani, abia terminasem liceul si intrasem toate la facultate, asa ca vroiam sa petrecem si am plecat la mare. Ieseam in club in fiecare seara, dansam si ne simteam bine, flirtam cu baietii draguti, iar eu am simtit ca va fi ceva special cu Robert din prima clipa in care l-am vazut, cand m-a invitat sa dansez cu el. Pot spune ca a fost dragoste la prima vedere, pentru ca era exact genul meu de barbat: inalt, brunet, frumos, dezinhibat, puternic. Din acea clipa, am fost nedespartiti si am hotarat sa ne vedem si dupa terminarea vacantei, chiar daca eram din orase diferite.

Bataile deveneau din ce in ce mai crunte si ma intrebam cine e nenorocitul acesta cu care imparteam patul, al carui copil il purtam in burtica, dar nu reuseam sa ma dezmeticesc, sa vorbesc cu cineva, sa-i povestesc mamei sau sa cer ajutor, cuiva, oricui. Intr-o dimineata, inainte de a pleca la serviciu, dupa un alt scandal iscat fara un motiv logic, rational, mi-a rupt mana si tot el m-a dus la urgenta; am declarat ca am cazut pe scari, insa doctorita ne privea cu neincredere si ne-a spus ca am 50% sanse sa pierd sarcina. Din acel moment, Robert s-a calmat si, pana am nascut-o pe Daria, nu s-a mai atins de mine. Incepusem sa-mi revin si sa imi recapat increderea in iubirea lui, ceea ce a fost marea mea greseala.

Dupa nasterea fetitei noastre, era din ce in ce mai iritat de plansetele ei si de uratenia mea, asa cum imi spunea in fiecare moment in care era langa mine; urla ca m-am “labartat”, ca mi-au cazut sanii, ca ma umflasem si ca singurul lucru bun e ca am facut-o pe Daria, cu toate ca n-am fost in stare sa fac un baiat. Intr-o noapte, a ajuns beat acasa si vroia sa merg cu el in dormitor, strigand ca trebuie sa-i fac un baiat, ca el e barbatul si el hotaraste cand facem dragoste; eu trecusem printr-o sarcina dificila, abia nascusem de doua saptamani, alaptam si era imposibil sa intretin relatii sexuale, iar el fusese de fata cand doctorita care m-a asistat la nastere mi-a spus asta. Atunci, m-a aruncat pe jos, in sufragerie, si m-a violat. Am simtit o durere insuportabila si am plans in continuu, insa el parea orbit. Dupa ce s-a intamplat asta, totul in mine era rupt; nu il mai iubeam si ma gandeam doar cum pot sa scap din acel cosmar, fara serviciu, fara parinti bogati, fara prieteni care sa ma ajute. Mi-era rusine sa povestesc asa ceva cuiva, asa ca am hotarat sa mai astept si sa incerc sa-l linistesc, macar pana aveam sa pot sa lucrez din nou si sa ma intretin si pe mine, si pe fiica mea. Devenisem dragastoasa cu el, il mangaiam cand venea de la serviciu, aveam grija de el, apoi ma inchideam in baie si plangeam de scarba, vroiam doar sa spal mizeria pe care o lasasera atingerile lui pe pielea mea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.